MHP Manisa Milletvekili Adayı Avukat Osman Oktay, Kenan Yüceel’in hazırlayıp sunduğu ve  Pamukkaletv’de   yayınlanan  “adaylarımızı tanıyalım” proğramına  konuk oldu.  Türkiye’nin ve Manisa’nın seçim dönemini değerlendirerek Pamukkaletv ekranlarından  anlattı.
2004-2007 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar  İlçe Başkanlığı görevinde bulunan MHP Manisa Milletvekili Adayı Avukat Osman Oktay pamukkaletv ekranlarında  Kenan Yüceel’in sorularını yanıtladı. Oktay  25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Manisa’da 6. Sıradan aday olduğunu dile getirirken Milliyetçi Hareket Partisi olarak hedeflerinin tek başına iktidar olduğunu belirtti. 2009 yılındaki yerel seçimlerde 2009-2014 yılında  MHP’den Akhisar Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunan MHP Manisa Milletvekili Adayı Avukat Osman Oktay; memlekete hizmetin bir ibadet olduğunu ifade ederken Milliyetçi Hareket Partisi’nin daha önceki yerel seçimlerdeki başarılarından ve yerel seçimlerden sonraki çalışmalardan verilen sözlerin tutulduğundan bahsetti.

HİZMET İÇİN VARIZ

MHP Manisa Milletvekili Avukat Osman Oktay yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz aday adaylığı sürecinde hem şehir merkezlerindeki hemde kırsal kesimlerde eski köyler beldeler şimdi ise yeni mahallelerdeki bütün vatandaşlarımızın her türlü sorunlarını dinlemeye çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu konuda MHP Adaylarına karşı çok yoğun ve çok hoş bir ilgi var bunun farkındayız. Bu çalışmaların aşamalarında ilçelerin hepsini gözeteceğiz. Ne tür sorunlar var noktasında şunları söyleyebiliriz. Büyükşehir yasası ile 2014 yerel seçimlerden sonra ilk defa bütün il sınırlarını kapsayan bir uygulama başladı. Büyükşehir Belediyemiz çalışmalarını görüldüğü üzere başarılı bir şekilde sürdürüyor. Biz hizmet için varız. O nedenle bu yola çıktık. MHP olarak vatandaşımızın her türlü sorununa çözüm bulacağız ve yanlarındayız. Projelerimiz gerçekleşiyor. İlçelerimiz değişiyor. Manisamız değişiyor. Çalışmalar bütün hızıylada devam ediyor. Biz MHP olarak sadece seçim sürecinde çalışmıyoruz. Seçimden sonra çalışmalarımıza daha da çok özen gösteriyoruz” dedi.

ÇİFTÇİYE MÜJDE

Mitinglerde özellikle çiftçilerimizden yoğun ilgi gördüklerini anlatan MHP Manisa Milletvekili Adayı Avukat Osman Oktay; “Çiftçilerimizin temel girdilerinde mazot, gübre, ilaç gibi ihtiyaçlarda müjdemiz var. Genel Başkanımızın 3 mayısta yaptığı seçim beyannamesi gereği kesinlikle ÖTV ve KDV yok. Genel Başkanımızın tahahütüdü; mazot 1.75 kuruş olacak. Çiftçimize sonuna kadar destek çıkacağız. Atatürk’ün de dediği gibi; “Köylü milletin efendisidir” “diye konuştu.

KOORDİNASYON MERKEZLERİMİZ ÇALIŞIYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçelerde koordinasyon merkezleri kurulduğunu söyleyen Oktay sözlerine şöyle devam etti: “Her kesime ulaşabilmek için Koordinasyon merkezlerimiz gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Dağ başında bile olsa bizim hizmet götüremeyeceğimiz hiçbir vatandaşımız kalmayacaktır. MHP olarak her türlü sorunda çözüm noktasında vatandaşlarımızın yanındayız ve yanında olacağız. Mahalle gezilerimizde geçmiş dönemlerden daha fazla ilgiyle karşılanıyoruz. Ana temel ise Sayın Cengiz Ergün’ün 2009’dan 2014 yılına kadar uyguladığı başarılı projeleridir. En ufak mahallelerde dahi vatandaşlarımız bu güzellikleri gördüğü için Cengiz Ergün’ün ve MHP’nin ilçelerde ve mahallelerde de bu işi başarabileceğini düşünüyor ve bizlerede ihtiyaçlarını anlatıyorlar. Bize göre başarılamayacak ve çözülemeyecek iş yoktur. Bu çalışmalar bütün hızıyla devam edecek. Biz sadece seçime endeksli çalışmıyoruz. Önüzmüzdeki 4 yılda Manisa, MHP iktidarı ve Büyükşehir Belediyemiz sayesinde gerçekten değişecek” 

BÜYÜKŞEHİR’E EN ÇOK OY AKHİSAR’DAN

MHP’nin yerel seçimlerdeki başarısından sonra genel seçimlerde de oylarını artırarak iktidara geleceğini vurgulayan Oktay; “Şu ana kadar olan mitinglerimiz çok çoşkulu ve kalabalık geçiyor. Akhisar’da çok güçlü bir teşkilat var. 2014’ teki yerel seçimlerde olduğu gibi oylarımızı daha da artıracağız. Yerel seçimlerde  41300 civarında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sayın Cengiz Ergün’e Merkez’deki Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerinden sonra en fazla oy Akhisar’dan çıktı. Kendisi de defalarca Akhisar’daki hemşehrilemize teşekkür etti.Yerel seçimlerden sonraki bir yıllık süreçte de Büyükşehir Belediyemiz Akhisar’da ciddi güzel çalışmalar yaptı. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Merkezi de Akhisar için özverili bir şekilde çalışıyor. Seçmenlerde Büyükşehir Belediyemizi ve Akhisar Koordinasyon Merkezimizi takdir ediyorlar. Bu durum da bizim 41300’ün çok çok üzerine çıkılacağının göstergesidir. Oylarımızın artış sebebi ise vatandaşlar MHP’yi daha iyi tanımaya başladı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün Manisa’ya yapmış olduğu hizmetler büyük avantaj sağlamıştır” dedi.  

 “PROJELERE CEVAP YOK”

Büyükşehir Belediyesinin projelerine AKP’Lİ Belediyelerin olumlu bakmadığına  dikkat çeken Oktay; “AKP İktidarı ve bu iktidarın Akhisar’daki temsilcileri Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ve MHP’nin Akhisar’a ciddi projeler getirmesini istemiyor. Dolayısıyla Akhisar Belediyesi ve AKP’nin temsilcileri seçimden önce Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar’a mührünü vurmaması için hiç bir projeye onay vermiyorlar. Cengiz Ergün’ün Akhisar Belediyesi’ne teklifleri oldu. Bunlardan bir tanesi Akhisar Belediye binasının hemen yanında stadyum ve kapalı salonun altını 3-4 kat otopark yapalım üstünü de ne istiyorsanız getirin projenizi inşaat bize ait biz yapalım dedi. Bundan güzel proje var mı? Ve bu açık teklife hala Akhisar Belediyesi’nden cevap gelmedi. Ancak 8 Haziran’dan sonra biz bu projeyi ele alacağız. Akhisar ve Manisa için elimizi değil kafamızı taşın altına koymaya hazırız. Manisa’da yaşayan vatandaşlarımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün yaptığı başarılı çalışmaları gördüler. Bu yapılanlar yapılacakların teminatıdır. Bizimde her kesime yönelik her yönden çok güzel projelerizim var yeter ki Manisa halkı bizi öksüz bırakmasın. Biz Manisa’nın gözü kulağı olacağız. Önümüzdeki 7 haziranda yapılacak olan genel seçimlerin Manisamıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.