Milliyetçi Hareket Partisi’nin Akhisar’daki köklü temsilcilerinden ve 25. Dönem 6. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Osman Oktay, 1 Kasım 2015’de yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde Manisa’dan aday adayı olduğunu açıkladı.

Avukat Osman Oktay sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla birlikte “26.dönem milletvekili aday adaylığımız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

OSMAN OKTAY KİMDİR?

1964 yılında Akhisar’da doğdu. İlkokulu Zübeyde Hanım, Ortaokulu Atatürk okulunda, liseyi ise Akhisar Lisesinde okudu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı. Staj ve askerlik dönemi sonunda Akhisar’da serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Yaklaşık 24 yıldır aralıksız avukatlık mesleğini sürdürmektedir. 

MHP Akhisar ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde yer alan Oktay, ilçe başkanlığı ve Akhisar Belediyesi Meclis üyeliği yapmıştır. Bir süre avukatlık mesleği nedeniyle Manisa Barosu Akhisar temsilciğini yapmıştır. 

AKSEK Vakfı Kurucu üyeliği, Kızılay Derneği üyeliği, Akhisar Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeliği, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) yönetici ve üyeliği gibi sosyal oluşumların içinde bulunmuştur. Evli ve iki çocuk babasıdır. Eşi Tıp doktorluğu yapmaktadır.