Akhisarpress.com - Seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren MHP Akhisar Belediye başkan adayı Mansur Onay, kadınların katıldığı “Sağlıklı Beslenme Nasıl Olmalıdır ?. Diyet Nasıl Yapılır ?” toplantısını yaptığı ziyarette, “Nasip olur belediye başkanlığını kazanırsam 4 başkan yardımcımdan ikisi kadın olacak” dedi.

CHP Meclis Üyesi adayı, Akhisar’ın merkezdeki Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk parkı içindeki Şehir Gazinosunun işletmecisi Pınar Güney’in organizasyonu ile Akhisar’a gelen Beslenme ve Diyet Uzmanı Buket Andaç, işletmenin salonunda kadınlara Sağlıklı Beslenme ve Diyet” konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı. MHP Başkan adayı Mansur Onay, toplantıya ziyaret edip, kadınların ve genç kızların Türkiye’de gerçek bir güç olması için öğretim üyeliğinde ve siyasi hayatında hep önder olduğunu belirterek, “Sizler bizlerden çok daha ileri görüşlüsünüz. Allah nasip ederse Akhisar Belediye başkanlığını kazanırsam, 4 başkan yardımcılığı kadrosu olan Belediye’de 2 başkan yardımcım kadınlardan olacak. Gönlüm öyle istiyor ki ileriki yıllarda Akhisar’da tüm partilerimiz bir bayan üzerinde karar v ersin biz Akhisar halkı olarak onu başkanlığa seçelim. “ dedi.

Beslenme ve Diyet uzmanı Buket Adanç’ın yaptığı bilgilendirme toplantısından sonra, özel olarak kepekli ve az yağlı peynir, domates ve yeşillikli sandviç tabakları toplantıya katılanlara ikram edildi. Organizasyonu yapan Pınar Güney ve Berna Şenbay konuklara karanfiller dağıttı. İlçe emniyet Müdürü’nün eşi Yasemin Demiray Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Buket Adanç’a plaket verdi.