Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve Milletvekili adayları Avukat Osman Oktay ile Avukat Mustafa Uncu seçim çalışmalarını Akselendi Mahallesinde sürdürdü. MHP heyetinde Kadın Kolları başkanı ve üyeleri, meclis üyeleri, ülkü ocakları başkanı ve yardımcıları, çok sayıda partilide hazır bulundu.

MHP Heyetini Akselendi’de Mahalle sorumlusu Vedat Çetin ve yönetim kurulu üyesi Tanju Tosun ile birlikte  coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Akselendi’de konuşan MHP 2. Sıra adayı Avukat Osman Oktay;” Seçimler nedeniyle yaklaşık 15 ilçeyi gezdim. Halkımızın MHP’ye olan ilgisine bizzat şahit oldum. Akselendi’de aynı şevk ve heyecanı görmüş olmak beni mutlu etti. Sizlerle olmak, sizlerin yanında olmak, beni ve arkadaşlarımı çok memnun etti. Akhisar kararını “MHP” diyerek verdi. Sizlerde ki coşkuyu gördüm ve sizlerde MHP” diyerek kararınızı vermişsiniz. Ülkenin geleceği MHP’dir. Herkes geleceğine oy versin. Bizleri destekleyin, sizlerin haklarını savunalım. Sizleri kandıranlardan hesap soralım. Çiftçinin, köylünün, esnafın, emeklinin, asgari ücretlinin, memurun sorunlarını MHP olarak biz çözeriz. Biz MHP olarak 1 Kasım’da ülkemizi yönetmeye talibiz ve iddialıyız. Türkiye Cumhuriyetini en iyi biz idare eder ve yönetiriz. 1 Kasım’da 13 yıllık saltanata son verdirip bizi iktidar yaparsanız mazot, yem ve gübreden vergi alınmayacak. Emeklilere yılda 2 kere asgari ücret oranında ikramiye verilecek. Açıktan atanmayan öğretmen kalmayacak. Geçici işçiler kadroya alınacak. Asgari ücret net 1.400 lira olacak. Çiftçiye mazot 1.75 krş olacaktır. Terörle pazarlık yapılmayarak, terörün kökü kazınacaktır. Huzurlu ve güvenli gelecek MHP ile olacaktır.” Diyerek sözlerini bitirdi.

Daha sonra söz alan Manisa Milletvekili adayı Avukat Mustafa Uncu,”MHP çözüm sürecini karşısında dirayetli bir şekilde dimdik ayakta durmuştur. MHP koalisyona hayır dememiştir. MHP’nin dimdik ayakta durması AKP’nin oyununu bozmuştur. MHP’nin 4 tane şartı AKP’ye ağır gelmiş ve AKP koalisyona yanaşmamıştır. CHP’yi 32 gün oyalamışlar fakat MHP’yi oyalayamamıştır. MHP’nin dik duruşunu hazmedemeyip, koalisyonu kurmamalarını MHP’nin omuzlarına yüklemek istemişler fakat becerememişlerdir. MHP olarak kurulduğumuz günden bu yana milli birlik ve bütünlüğümüz konusunda ne demişsek tavrımız ve kararımız hep aynıdır, değişmemiştir. AKP gibi bir gün önce söylediğimizi, ertesi gün yalanlamadık. Biz asla sözümüzden dönmedik. Menfaat elde etmek için dinimizi araç etmedik ve etmeyeceğiz.” Dedi.