Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar, Akhisar’ın Karasonya (Çamönü) Mahallesi’ni ikinci kez ziyaret etti.

Karasonya Mahallesi’ni ikinci kez ziyaret eden Dağlar, burada önce Mahalle Muhtarı Muhsin Demir ile Muhtarlıkta buluştu. Muhtar Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Başarılarınızı ve çalışkanlığınızı takdir ediyorum. Bizleri ikinci kez ziyaret etmeniz mutluluk duyduk. Çıktığınız bu yolda kolaylıklar diliyorum. İnşallah hak ettiğiniz yeri alır ve bizlerin TBMM’deki sözcüsü olursunuz” diye konuştu.

Çamönü Mahallesi’nde muhtarlık ve esnaf ziyaretlerinde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Dağlar, Mahalle sakinlerine Ak Parti’nin 2023 hedeflerini ve Başkanlık sistemini, Manisa’ya yapılan yatırımları anlatarak şunları ifade etti : “Mahallemizin hükümetimize ve Ak Parti’mize olan inancını, güvenini ve sevgisini bir kez daha gördük. Aralık ayında yaşanan kar felaketinin ardından Mahallemizdeki seraların büyük oranda zarar görmesinin ardından kendilerine verilen destekten memnuniyetlerini ifade etmeleri bizi ayrıca mutlu etti. Bir vatandaşımızın ‘Allah Ak Parti’imizden bin kere razı olsun. Bize felaketten sonra sahip çıktı. Bize gereken yardım yapıldı’ diyerek bizlere sarılması görülmeye değerdi. Ben de kendilerine şahsım ve partim adına bu dayanışmanın, birlikteliğin devam edeceğine söz veriyorum.”

Mustafa Dağlar, Muhtarlık ve esnaf ziyaretinin ardından Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi çalışanlarından mesai arkadaşı İsmail Şahan’ın babası Hilmi Şahan’ın vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulundu. Mesai arkadaşı İsmail Şahan’a babasının vefatından dolayı başsağlığı diledi.