TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber seçim çalışmaları kapsamında dün Akhisar’ı ziyaret etti. 

Ziyaretleri sırasında Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Osmanoğlu Tekstil’i de ziyaret eden Berber, fabrikadaki çalışmaları yerinde inceledi. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit’inde kendine eşlik etmesi yanı sıra Berber’i Osmanoğlu Tekstil Firma Sahibi Hüsam Erdoğan, Akhisar Genel Müdürü Cenk Çakar ve Kurumsal İletişim Müdürü Melike Çakar karşıladı. 

Milletvekili Recai Berber ve beraberindekileri fabrikayı gezdiren Akhisar Genel Müdürü Cenk Çakar, fabrika ve üretilen tekstil ürünleri hakkında da bilgiler aktardı. 

Burada işçiler ile de kısa bir konuşma gerçekleştiren Berber; “, “Puslu havayı seven çakallar var. Ancak kararlıyız. Bu sorun bir urdur. Ve yeniden baş göstermeyecek şekilde kökü kazınacaktır”  dedi.

PUSLU HAVA KOLLAYANLAR VAR

Son aylarda tırmanan terör olaylarına da değinen Berber, hangi isim altında olursa olsun terörün kökünün kazınana dek mücadelenin sürdürüleceğini belirtti. Terörü bir ur olarak niteleyen Recai Berber, “Bu urun yeniden baş göstermesini önlemek için kökünün kazınması gerekiyor. Biz bu konuda kararlıyız. Eskiden dışarıdan aldığımız teknoloji ve istihbarat terörle mücadelede elimizi zayıflatıyordu. Dağ taş bombalanıyor eleştirileri zaman zaman karşılık buluyordu. Ancak son 13 yıllık iktidarımız süresinde işler değişti.  Artık kendi istihbaratımızı üretiyor, kendi İnsansız hava araçlarımızla terör yuvalarını tespit ediyoruz. Ve kendi teknolojimizle gereğini yapıyoruz. Terör örgütlerini köşeye sıkıştırdık ve terör belasını yok edene kadar gideceğiz. 7 Haziran’ın ardında hükümet kurulamamasını fırsat bilenler oldu. Tabiri caizse puslu havayı seven çakallar var. Biz bunlara fırsat vermeyiz. 1 Kasımda tek başına iktidara geleceğiz ve bu beklentilerle beslenen şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.