Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Aydemir Manisa Milletvekili adayları ile birlikte sırasıyla Ahmetli, Sarıgöl ve Turgutlu ilçelerinde aday tanıtımlarına katılarak buralarda esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Aday tanıtım toplantılarına Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Manisa Milletvekili Recai Berber, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Uğur Aydemir, Selçuk Özdağ, Murat Baybatur, Şule Tunalı, İsmail Bilen, Musa Aydın, Güzide İçen Kasap, Ak Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı katıldı.

Ak Parti iktidarında ülkenin çıta atladığını belirten Milletvekili Uğur Aydemir ve adaylar partililer tarafından coşkuyla desteklendi. Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Uğur Aydemir yaptığı açıklamalarda hem Gediz'e zarar verilmesine müsaade etmeyeceklerini ifade ederken, geçtiğimiz gün yaşanan don felaketi nedeniyle yaşanan üzüm kaybı için hükümetin düğmeye bastığı dile getirdi. Aydemir;" Bize hep çamur attılar Gediz'i katlediyorlar diye ama biz Gediz'e zarar gelmeyecek dedik ve durum ortada. Gediz'e sahip çıkıyoruz. Ovamızda her zaman istediğimiz olmayabiliyor. Geçtiğimiz günlerde üzüm bağlarında yaşanan don olayı bizleri üzdü ve bizlerde bölge milletvekilleri olarak, iktidar olarak gerekeni yapmak adına çalışmalara başladık. Çiftçilerimizin kredi borçlarını 1 yıla kadar erteledik ve Ziraat Bankasında 5 yıllık yapılandırma ile borçlara düzenleme getirdik. TARSİM'li olan çiftçilerimizin zararları karşılanacak. Tüm çiftçilerimizin borçları ötelenecek" dedi.

Diğer siyasi partilerin yapacakları maaş artırımları ile ilgili vaatlerini değerlendiren Aydemir;" Bunlar boş vaatler öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler. Dedikleri gibi maaş dağıtımı yapılırsa yine eskisi gibi IMF'nin eline düşeriz. Biz bunların yaptıklarını ödedik. Gelirin yüzde 85'i faizlere gidiyordu ve geriye kalan yüzde 15 ile yatırım mı yapacaksın, eğitime, sağlığa bütçemi ayıracaksın. Biz borçları ödedik, şimdi en fazla bütçeyi geleceğimizi oluşturacak öğrencilerimize ayırıyoruz. Eğitim bütçesi yaklaşık 100 Milyar TL, biz boş vaatlerle uğraşmıyoruz. Yeni ve büyük Türkiye için çalışıyoruz. Halkımızın desteğiyle yine 7 Haziran'da bu ülkeyi Ak kadrolar yönetecek" şeklinde konuştu.