Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısı Şehit Necdi Şentürk Belediye Parkı içinde bulunan Park Kulüpte düzenlendi. 

Kahvaltıya MHP Manisa Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Erkan Akçay, MHP Manisa 2. Sıra Adayı Osman Oktay’ın yanı sıra diğer adaylar, İlçe yönetimi, kadın kolları, ülkü ocakları, parti üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı. 

Burada konuşma yapan MHP Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Akhisarlı Avukat Osman Oktay; “İnşallah bu yolun sonu memleketimiz için hayır olacaktır.”dedi.

Oktay konuşması sırasında yine Akhisarlı olan Manisa AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir’in gazetelere verdiği demeçleri eleştirdi. 

Oktay; “Gündem Gazetesinde yer alan bir haberde AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir son 13 yılda AK Parti iktidarlarıyla kamu yatırımları anlamında geldiği nokta vatandaşlarımızın takdirini toplamıştır demiş. Şimdi sizlere soruyorum, elinizi vicdanınıza koyun, 13 yıllık tek başına iktidar döneminde Akhisar olarak bu iktidarda bir şey gördünüz mü, hangi devlet yatırımı geldi. Varsa yoksa hepimiz su paralarımızla, emlak vergisiyle Akhisar Belediyesinin gücüyle bir şeyler yapılmaya çalışıldı. Bu arada yapılanlar için Akhisar Belediyesine teşekkür ediyoruz. Ama geçen Haziran seçimlerinde meydanlara çıktılar dediler ki “Stadı Bitirdik, Üniversiteyi Bitirdik, Gürdük Barajının Temelini Attık” Haziran’da temel atıyorlardı, seçim günü temel atıyorlardı hala temel yok, demek ki daha çimentoyu demiri temin edemediler onu anlıyoruz. 

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR

Sevgili arkadaşlar yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yolun sonuna geldik. Yol bitti, 1 Kasım inşallah bunların sonu olacak. Hepimiz hep birlikte sandıkta bu yalancılara derslerini vermemiz gerekiyor. Bu topluluğun 1 Kasım günü bize, bana ve Milliyetçi Hareket Partisine sahip çıkacağına inanıyorum.” Dedi.