Haber Merkezi - Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mansur ONAY, ilçe başkanı İbrahim UĞURLU VE ilçe yönetimi Zeytinliova Beldesi’ nde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Burada vatandaşlara seslenen Mansur ONAY,” Üniversitede öğretim görevlisi olduğum sürede birçok Akhisarlı ve Manisalı gencimizin elinde tutup okumalarını sağladım. Kollarına altın bilezik kazandırdım. Ama maalesef şimdi görüyorum ki o elinden tuttuğum beyaz yakalı gençler kahvehane köşelerinde, Tahirün caddesinde dolaşıyorlar ve işsizler. Bu beni çok üzüyor. Bu gençlerimize iş imkanı sağlanabilir. Bu da nasıl olur. Organize sanayimizi canlandırmakla ve şuan birincisi olan sanayi bölgemizin ikinci ve üçüncüsünü açmakla olur. Böyle olduğu zaman gittiğimiz her köyümüzde her kasabamızda aynı manzarayla karşılaşmayız. Gözlemlediğimiz bişey var. Gittiğimiz tüm köy ve beldelerimizde genç nüfus kalmamış. Karınlarını doyurabilmek ve sigortalı bir iş sahibi olmak için sılaya gidiyorlar. Bu çok önemli ve vahim bir durumdur. Bunun çözümü için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

MHP heyeti belde belediye başkanı Mürteza FİDAN’ ı da makamında ziyaret etti. Zeytinliova halkını ve esnaflarını işyerlerinde ziyaret eden Mansur ONAY, kendilerini hayırlı günler ve bol kazançlar diledi. Ayrıca Ünplastikltd.şti.’ ninZeytinliovaşubesininde açılışını gerçekleştiren ONAY, işyeri sahiplerine yeni yerlerinde bol, berketli ve hayırlı kazançlar elde etmeleri dileklerini iletti.