Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı, açıklanan Milletvekilleri adaylık listesinde 2. Sırada yer bulan Osman Oktay’ı coşkuyla karşıladı.

Genel seçimlerde, 30 Haziran 6. Sırada yer bulan Akhisarlı Av. Osman Oktay 1 Kasım’daki seçimlerde 2. Sıradan aday gösterildi ve Akhisar’da bir ilki başardı.

Genel seçimlerde çok çalışan ve 6. Sırada aday almasına rağmen yılmadan, usanmadan çaba sarf eden Av. Osman Oktay, MHP Genel Merkezinin 1 Kasım seçimlerinde Manisa’da 2. Sıradan aday göstermesinden sonra Akhisar’da coşkulu bir grup ile karşılandı. Milli Egemenlik Meydanında, Belediye önünde karşılanan Osman Oktay partililer ile birlikte ilçe binasına geçti.

“ALIN SİZE VEKİL”

Karşılamaya katılan partililere ve Akhisarlılara küçük bir konuşma gerçekleştiren Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu; “Hepinizden Allah razı olsun. Bu başarı hepimizin başarısı. Milliyetçi Hareket Partisinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Samimiyetim ile söylüyorum. Çalıştık çalışmamızın karşılığını da aldık. Bu gün taşın ortasından bir tane çiçek çıkarttık. Vekil istediniz alın size vekil,  sıralama istediniz alın size sıralama, bundan sonra hiçbir ülkücünün, hiçbir milliyetçinin hiçbir Akhisarlının mazereti yoktur arkadaşlar. Şimdi ikinci sıradan vekil aldık bundan sonra sürekli vekilimiz olacak. Bundan sonra hak ettiğimiz yere geleceğiz. Allah nasip ederse 1 Kasım akşamı da tepeye MHP yazacağız.” Dedi.

BELEDİYE BİNASINI BAYRAĞIMIZI DİKECEĞİZ

İlçe başkanının konuşmasının ardından küçük bir konuşma gerçekleştiren Av. Osman Oktay, genel merkeze söz verdiklerini çok çalışacaklarını dile getirerek; “Öncelikle bizi bu saate kadar beklediniz hepinizden Allah razı olsun. Akhisar bu gün çok farklı bunun farkındayız. Bundan sonraki süreçte söyleyeceğimiz çok şeyler var. Bu durumun buraya gelmesinde çok emeği geçen arkadaşlarımız var. Burada bulunan ya da bulunamayan Akhisar’daki birçok kişinin bu başarıda çorba misali bir kaşıkta olsa tuzu katkısı var. Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Biz iki gündür genel merkezdeyiz. Genel merkezde Akhisar’ın adı vardı. Biz bunu canlı canlı yaşadık. İlerleyen zamanlarda çok şeylerimizi paylaşacağız. Yarış burada bitmiş değil. Biz her ne kadar ikinci sırada olsak da genel merkez bize çok büyük hedefler koydu. Dolayısı ile bir ile iki ile bunu çözemeyiz. Biz daha fazla milletvekili ile yerel seçimlerde belediye başkanlığı ile belediye binasına bayrağımızı dikmek istiyoruz. Bu listeden sonra kimsenin ülkücüler burada yok, dava adamları burada yok deme lüksü yok. Liste çok iyi bir liste, çok harika bir liste herkesin tadmin olabileceği bir liste. Bundan sonra herkes fedakarlıkta bulunarak çok çalışmak zorunda, biz burada başarılı bir sonuç almamız gerekiyor. Kötü bir sonuçta genel merkeze, Ankara’ya hesap veremeyiz. Hepinizin gözünüzdeki heyecanı hissettim.” Dedi.