Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ilçe teşkilatı, Başkan İbrahim UĞURLU başkanlığında bir heyetle Akhisar Ülkücü İşçiler Derneğine  göreve yeni atanan Şaban ŞAKRAK’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU,  Göreve yeni atanan Ülkücü İşçiler Derneği  İlçe başkanı Şaban ŞAKRAK’ı kutladı. Çalışmalarında başarılar diledi. 

Aynı camianın fertleri olduklarını, duygusal olduklarını, çabuk kırılıp, zor barıştıklarını dile getiren MHP İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU, yanlış bilgilendirilmelerden çok çektiklerini, iletişim eksikliğinden kaynaklanan bu sorunları yüz yüze konuşarak atlatılacağını, anlattı.

Büyükşehir belediyesi çalışmaları hakkında da bilgi veren UĞURLU, görev karmaşası yaşandığını, Manisa Büyükşehir Belediyesine geçmeyen birimlerin, Akhisar Belediyesi tarafından sürekli olarak vatandaşların yanıltılarak Büyükşehire geçtiği şeklinde aktarıldığını anlattı.

Ziyarette konuşan Akhisar  Ülkücü İşçiler Derneği başkanı Şaban ŞAKRAK,” MHP heyetinin ziyaretinden çok memnun kaldıklarını, bundan sonra daha fazla iletişim imkanlarına kavuşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Ziyarete MHP İlçe sekreteri  İbrahim SARISAKAL, İlçe Başkan Vekili Haluk ERECELİ, Başkan Yardımcısı Fatih BİLGEN, Halil ÖKSÜZ, ve yöneticiler katıldı.