Akhisarpress.com

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı 30 Ağustos zafer bayramı nedeni ile basın açıklaması yaptı. 

 

İlçe Lokalinde gerçekleştirilen basın açıklamasını İlçe Başkanı Ali Çavdar yaptı. Başkan Çavdar, “90'mıncı Yıldönümünü kutlamakta olduğumuz; Tam bir Destan olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. Bir Milletin yeniden dirilişi olan bu bayramın, Yüce Türk Milleti için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah(cc)'tan niyaz ederim.


Yaşadığımız bu olağanüstü durum karşısında, bu gibi badirelerden .kurtulmuş ve gerekli cevabı vermiş bir Milletin torunları olarak, yaşananlar karşısında bizden suskun kalmamızı beklemeye kimsenin hakkı yoktur.


MHP olarak; sözde Kürt sorunu kapsamında, görüşme sürecine katılmadığımızı, barıştan yana olmadığımızı iddia edenler iyi bilsinler ki; MHP Türk Milleti'nin çözülmesini ve Türkiye'nin bölünmesini çanak tutacak hiçbir masaya oturmayacaktır. Şehit sayımızın artması, teröristlerin affedilmesi İmralı canisinin özgürlüğüne kavuşması ve Türkiye'nin ikiye ayrılması için mi masaya oturacağız.?


Biz Kürt kökenli kardeşlerimizi sorun görenlerle, bölücülükle pazarlık yapacak kadar alçalanlarla bir araya gelemeyiz.


Elbette masaya oturulur.. PKK silah bırakır, Adalete teslim olur. O zaman masaya otururuz. Sayın Genel Başkanımın dediği gibi; Kandil yerle bir edilmeden ve oraya Türk Bayrağı dikilmeden terörün sonlanması mümkün değildir.Kuzey Irak'taki sözde peşmerge liderinin çözümden yana olanlara tavır alanlara teşekkür etmesi başka bir ilginç noktayı ortaya çıkarmıştır.Allah (cc)'ye şükürler olsun ki peşmerge lideri bize teşekkür etmemiş ve bizi övmemiştir.Bu durum bizim ne kadar haklı olduğumuzun kanıtıdır.


Bir de olayın Ekonomik yönünü inceleyecek olursak. Demirağlarla örülen Yurdumun; Milletimin alın teriyle kurulmuş her şey, pervasızca ,ben bilirim edasıyla satılıyor, Siyonizme hizmet ediliyor. Yaptık diye öğünülen duble yollar 2 yıl içerisinde 3.kez asfaltlanarak, yandaş müteahhitler zengin ediliyor. Toki'nin hiçbir etüd yapmadan yaptığı Samsun'daki binalara su basıyor ve insanlarımız boğularak vefat ediyor. Paranın bütün kapıları açtığı günümüzde insanlar çöplerden ekmek topluyor, aşevlerine hücum ediyorlar. Nerde Orta direk? Nerde bu Milleti yüzyıllardır doyuran çiftçi.. Mazotun litresini 3,92 TL'ye çiftçiye satıyorlar. Fazla olan Akaryakıtın litresini 1,60 TL'de dışarıya satıyorlar. Bu Millete reva mıdır bunlar ?


Son 10 yılda; Ordusu zincirlenmiş, Polisi korkutulmuş, Hukuku rapt-ı zapt altına alınmış, medyası ürkek, insanları borçlu ve ürkmüş ama Bankaları yabancı  bir devlet olduk. Şehitlerimiz Kelle ve birkaç Mehmet, Türklük ve Milliyetçilik kavramları ise artık Silivri Tik bir suç oldu. Yaşadığımız bugünleri görünce Kurtuluş Savaşı Yiğitlerimizin kanlarının boşa akmış olduğunu içimiz burkularak izliyoruz.


İktidarda olanlar büyük bir aymazlık içersin de olanları seyrediyor; hatta basın sözcüleri vasıtasıyla gerçek gündemlerini ve fikirlerini ifşa ediyorlar. Bunlar muktedir olanların yapabilecekleri şeyler midir? Şehitlerimiz; birkaç Mehmet, Devletimin Hâkim ve Savcıları Habur'da teröristin ayaklarına götürülüp af makamı yapıldı. Milletin vekilleri teröristlerle kucaklaştı, Mübarek Ramazan ayı ve Bayramı Şehit kanlarına boyandı.


Adeta Tarih tekerrür etmekte,90 yıl öncesini tekrar yaşamakta ve Sevr hortlamakta. Sanki o günlerin koşulları tekrar filizlenmekte.. Bunları önlemek hepimizin görevidir. Yoksa bu vebalin altından Milletçe kalkamayız. Bir daha böyle 30 Ağustos'lar yaşamamak için; şimdiden tedbirlerimizi almamız ve çok ama çok uyanık olmamamız gerekmektedir. 


Yüce Türk Milleti; kendisi için tehdit oluşturan her yere girmeye ve bu tehditleri ortadan kaldırmaya muktedirdir. Bu nokta da hiç bir kimseden icazet almaz. Bölücü örgüt, uzantıları ve gaflet içinde olanlar şunu iyi bilmelidirler. Anadolu'da Yaşayan bin yıllık Kardeşliği hiçbir şey engel olamaz.' Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Yüce Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun. Teşekkür ederim.” Dedi.