Milliyetçi Hareket Partisi 1 Kasım'da gerçekleştirilecek olan erken seçim için Milletvekili adaylarını açıkladı. Manisa Milletvekili adayları arasında Akhisarlı Osman Oktay 2. sıraya yerleşti. 

Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde 6. sıradan aday gösterilen Akhisarlı Avukat Osman Oktay, 1 Kasım'da yapılacak olan Erken seçim de 2. sıradan aday oldu. 

Diğer sıralama ise şöyle 

1 ERKAN AKÇAY ÜNİVERSİTE MALİYECİ
2 OSMAN OKTAY ÜNİVERSİTE AVUKAT
3 MEHMET MEMİŞ ÜNİVERSİTE TIP DOKTORU
4 ENGİN KABADAĞ ÜNİVERSİTE İNŞAAT MÜH.
5 İHSAN TEMEL ÜNİVERSİTE EĞİTİMCİ
6 CEMAL MURAT ERİM ÜNİVERSİTE BÜROKRAT
7 MUSTAFA UNCU ÜNİVERSİTE AVUKAT
8 SEVAL BAŞKESEN ÜNİVERSİTE EĞİTİMCİ
9 ERKAN ÖZTÜRK LİSE İŞADAMI

OSMAN OKTAY HAKKINDA..

1964 yılında Akhisar’da doğdu. İlkokulu Zübeyde Hanım, Ortaokulu Atatürk okulunda, liseyi ise Akhisar Lisesinde okudu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı. Staj ve askerlik dönemi sonunda Akhisar’da serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Yaklaşık 24 yıldır aralıksız avukatlık mesleğini sürdürmektedir.

MHP Akhisar ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde yer alan Oktay, ilçe başkanlığı ve Akhisar Belediyesi Meclis üyeliği yapmıştır. Bir süre avukatlık mesleği nedeniyle Manisa Barosu Akhisar temsilciğini yapmıştır.

AKSEK Vakfı Kurucu üyeliği, Kızılay Derneği üyeliği, Akhisar Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeliği, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) yönetici ve üyeliği gibi sosyal oluşumların içinde bulunmuştur. Evli ve iki çocuk babasıdır. Eşi Tıp doktorluğu yapmaktadır.