Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Avukat Osman Oktay, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve milletimize huzur, birlik, kardeşlik ve barış getirmesi dileğinde bulunurken, akan kanlarında durmasını istedi.

Milletvekili Adayı Oktay, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, tüm İslam Alemi’nin bayramını kutladı.

Oktay; "Bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimiz; diğer yandan da, kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır.
 
İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir. Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi dileklerimle, bütün hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, selam ve saygılar sunarım." Dedi.