9 Kasım 2014 Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı(MHP) İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU yardımcıları Emin AKARSU, Haluk ERECELİ, ilçe sekreteri İbrahim SARISAKAL,yöneticiler Hasan DALAR, Halil BİLGEN, Şuayip ASLAN, Manisa Büyükşehir Akhisar Koordiatörü Doğan ENSİVRİ ve belediye meclis üyesi  Arif ORUNTAŞ  ile birlikte Gökçeler cami  açılışına katıldılar.

MHP heyetini  Gökçeler Mahalle Muhtarı Ziya KOCABAŞ, çevre mahalle muhtarları ve vatandaşlar karşıladı. Karşılamanın ardından Gökçeler Mahalle Muhtarı ziyaretten çok memnun kaldığını belirtti. Gökçeler mahalle muhtarı ve diğer muhtarlarla büyükşehir’in mahallelere yaptıkları ve yapacakları hizmetler hakkında ilçe başkanı ve koordinatör Doğan ENSİVRİ ile uzun uzun konuşuldu. 

Muhtarlar bu bilgi alışverişinden memnun kaldıklarını dile getirdiler. Çay ve yemek ikramından sonra  İlçe Müftüsü ve Akhisar belediye başkanı ile sohbet edildi.

MHP heyeti  Kulaksızlar mahalle hayrına katılmak üzere Gökçeler’den ayrıldı. Kulaksızlar da Mahalle Muhtarı Cengiz AKBABA, mahalle temsilcisi Mehmet YENİ ve vatandaşlar MHP heyetini karşıladı. Karşılamadan sonra çay içilerek mahalle sorunları üzerinde sohbet edildi. Kulaksızlar muhtarı ziyaretten çok memnun kaldığını dile getirdi. İlçe başkanı da  bu tür etkinliklerde ve her türlü ihtiyaçları olduklarında yanlarında olacağını söyleyerek Kulaksızlar mahallesinden ayrıldılar.