Akhisarpress.com

 

 

 

MHP İl İlçe Başkanları yöneticileri Akhisar’da Ziraat Odası Toplantı Salonunda  istişare toplantısında bir araya geldi.

 

Akhisar MHP İlçe Yönetiminin ev sahipliğini yaptığı, istişare toplantısına Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, 16 İlçe Başkanları yönetim kurulu, kadın kolları, yerel seçim konusunda Akhisar’da toplandı.

 

Toplantının sunumunu Akhisar İlçe Başkan Yardımcısı Recai Bakek yaptı. Toplantı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Şehitler için Fatiha okunmasının ardından başladı. İlk konuşmayı Akhisar MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar yaptı. Çavdar sözlerinde şunları belirtti; “Hepimiz bu günlerde tek ses, tek yürek olmalıyız, bizlere ne görev düşerse yapmaya hazırız. Bizi kimse bölemez bu günlerde acımız çok büyük diyor, toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Ardından İl Başkanı Tamer Akkal konuşmasında; “Biz bu geceki İstişaremizin konusu yerel seçim, ancak son günlerde artan şehit haberleri bizi çok üzdü, her gün şehit cenazeleri kalkıyor. Türkiye cayır cayır yanıyor. Artık söylenecek bir şey yok. Bu olaylarda diyorum ki yanlış politikalar yüzünden oluyor. Son kez yeter artık diyorum, bu ülkede bayraklar inmez, ezanlarda susmayacak.” dedi.

 

MHP Akhisar istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.