MHP Akhisar İlçe Başkan Vekili Fatih Tuncer ve yönetim kurulu ve üyeleri ile partililerin katılımı ile gerçekleşen programa Cumhur ittifakının AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve partililer de katıldı. 

MHP Akhisar İlçe Başkan Vekili Fatih Tuncer yaptığı açıklamada: “9 Şubat 1969'dan beri Türk siyasi hayatında varlığını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasi hayatında 50. Yılını doldurarak, yarım asırlık siyasi varlığıyla çok önemli bir mesafe kat etmiştir. Aziz milletimizin ve ülkemizin varlığının devamı, gelecek nesillerin ve Türk dünyasının bekası uğruna bu yarım asırlık süreçte, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşlik olgusunu bir arada tutmak adına birçok fedakârlıklarda bulunmuş, yüce Türk milleti ve onun dünyadaki varlığına karşı yapılan her türlü saldırıya karşı en ön safta yerini almış, vatan ve millet uğruna birçok şehit vermiştir.

50 yıl önce olduğu gibi bugün de milliyetçi ülkücü hareket Türk İslâm Ülküsüne gönül vermiş kadrolarıyla ve Türk milletinin desteğiyle geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk dünyasının geleceğinin teminatı olmaya, bilgi ve tecrübeleriyle gelecek nesillere örnek olmaya ve ülkemizin bekasını koruyarak ilelebet payidar kalmasının tesisi hususunda siyasi ve toplumsal hayatın en önemli ve en güvenilir unsuru olmaya devam edecektir” dedi.