Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı ve Manisa Milletvekili adayı Osman Oktay, Akçeşme ile Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti.

MHP heyetini ve Milletvekili adayı Osman Oktay’ı Karayağcı Mahallesinde Muhtar Mehmet  Demircan, Akçeşme Mahallesinde mahalle muhtarı  Mehmet Akdeniz  ve MHP mahalle temsilcileri karşıadı.

MHP  Manisa Milletvekili Osman Oktay  Akçeşme ve Karayağcı  mahallelerinde yaptığı konuşmalarda anayasanın sosyal devlet ilkesini hatırlatarak, vatandaşların bazı konularda yanıltıldığını anlattı. Kimsesiz, yardıma muhtaç, düşkün insanlara yardım etmenin devletin asli görevi olduğunu, hükümetlerin değişmesinin yapılan yardımları etkilemeyeceğini anlattı. MHP olarak “insanı yaşat ki, devlet yaşasın” ilkesini kendilerine şiar edindiklerini söyledi.

Mevcut  hükümetin  iktidara yolsuzluklarla mücadele sözü vererek geldiğini, fakat yolsuzluklarla ilgili bakanlar hakkında verilen fezlekeleri  işleme koymayarak, yüce divana göndermeyerek, yolsuzlukların soruşturulmasının önünü tıkadıklarını, dolayısıyla dinimizde en büyük günahlardan olan kul hakkını yiyenlere kol kanat olduklarının üstünü çizdi. Fakat bugün sıkıştıklarını anlayınca meydanlarda kur an ı dolaştırdıklarını, vatandaşın dini duygularını istismar ettiklerini, anlattı.

Cumhurbaşkanının tarafsızlık yemini var ama meydanlara çıkıp, muhalefet partilerine sladırdığını anlatan Osman Oktay, bundan dolayı günü geldiğinde yargılanacaklar dedi.

7 Haziran da çok önemli değişiklikler olacağını söyleyen MHP Manisa milletvekili Osman Oktay kendilerine destek olunmasını istedi.