Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayı Av. Osman Oktay seçim çalışmalarını Akhisar’ın Cumhuriyet ve Hashoca Mahallesinde sürdürdü. 
Cumhuriyet Mahallesi (Havuzlu Kahve) mevkiinde vatandaşlar ile bir araya gelen Oktay, Manisa AK Parti Milletvekili Recai Berber ve Uğur Aydemir’e yüklendi. 

Halkın kendi imkanları ile yaptığı üniversite binası ve stadı AK Parti’nin projesi olarak gösterilmesine tepki gösteren Oktay; “İktidar 13 yıldır yöremize şehrimize hiçbir yatırım yapmamıştır. Ancak seçime 10 gün kala meydanlarda, basında Akhisar ile ilgili çeşitli projeler den bahsetmeye başlamışlardır. Bunlar yalıncı pehlivandır, söyledikleri doğru değildir günü kurtarmaya çalışmaktadırlar. 

Sayın Uğur Aydemir son günlerde halkımızın yaptığı üniversite binasını ve stadı hükümet aracılığı ile yapıldığını iddia etmektedir. Bunların hiçbiri doğru değildir. Bu sözler seçime yönelik sözlerdir. 

Yine dün itibariyle Sayın Recai Berber “Zeytincilere çift müjde, sofralık zeytinde destek vaat ediyorum” demiştir. Bizde burada kendisine Sayın Recai Berber tıraşı bırak, bu insanlar sizin boş vaatlerinize karınları tok, başkanı olduğunuz Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri sırasında zeytinciye primi Uğur Aydemir’inde içinde bulunduğu AKP komisyon üyelerinin kabul etmediğini bu halk bilmektedir. Bu insanları kandırmayın. Dürüst siyaset yapın.” Dedi.