Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay, Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan “Bir Millet Uyanıyor” adlı tiyatro oyununu izledi.

Akhisar Ülkü Tiyatrosu, hazırladığı tiyatro gösterisini Akhisar Belediye Sinema Salonu’nda izleyicilere sundu. Şuayip Aslan’ın hazırlayıp yönettiği, balkanlarda yaşayan Türklerin Balkan Savaşları sırasında verdikleri mücadeleyi konu alan “Bir Millet Uyanıyor” isimli tiyatro eseri, izleyicilerden tam not aldı.

Tiyatro oyunu izlerken duygu dolu anlar yaşayan MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay, oyuncuları ayakta alkışladı. Programın sonunda oyuncuları tek tek tebrik eden Oktay; “Tamamen amatör bir ruhla hazırlanan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Bizlere toprağın, vatanın, bayrağın ve bağımsızlığın ne kadar önemli olduğunu, özellikle son günlerde yaşanan olaylardan sonra bizlere net olarak anlatmışlardır. Bu nedenle kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.