Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Ethem Karasoy ve çalışma arkadaşları Yaşlılar Haftası nedeniyle Soma Sağlık Sosyal ve Eğitim Vakfı Huzur Evi sakinlerini ziyaret etti.

Yaşlıların sadece yılda bir kere değil her zaman ziyaret edilmesi gerektiğini ifade eden MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Ethem Karasoy, “Büyüklerimizin bir nebzede olsa gönüllerini alabilmek için ve sorunlarının olup olmadığını yerinde görebilmek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik” dedi.

İnsanın huzurevinde hem sevinip hem de üzüldüğünü vurgulayan Ethem Karasoy, ”Üzüldüğümüz nokta bu insanların ailelerinden ve çocuklarından uzakta olmaları ve buralarda bulunmalarıdır. Sevindiğimiz nokta ise devletimizin büyüklüğüdür. Şükürler olsun ki hepsi burada çok rahatlar. Bir problemleri olmadıklarını söyleyip huzur içinde yaşadıklarını söylüyorlar. Bu bizim için sevindirici olan bir durumdur. Düzenli olarak buraya gelip bu insanların hayır dualarını almak istiyoruz. Bu insanların duaları bizler için önemlidir. Büyüklerimizin dualarıyla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.