Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  çelenk koyma törenine katıldıktan sonra, Akhisar Huzur Evine  Regaip Kandili nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirdi.  

Ziyarette konuşan MHP Manisa Milletvekili adayı Avukat Osman Oktay, Huzur evi sakinlerinin Regaip kandilini kutladı. Yaşlılarımızı her zaman hatırladıklarını, onların tecrübelerinden yararlanmak gerektiğinin bilincinde olduklarını, sık sık ziyaret ederek rahatsız etmek istemediklerini, ancak böyle özel günlerde muhakkak ziyaret ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini anlattı.

Huzur evi Müdürü Recep SARIAVCI’ da yaptığı konuşmada;” Huzur evi sakinlerinin tek bir şeye ihtiyaçları var. O da yeni yüzler görmek istemeleridir. Sivil toplum örgütlerinin bu tür ziyaretleri sakinlerimizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Her zaman bekleriz” dedi.

MHP’nin Huzur evi ziyaretine İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, meclis üyeleri Halil Aktaş, Arif Oruntaş,  Leyla Özkan, Başkan Yardımcısı Halil Öksüz,MHP Akhisar İlçe Sekreteri  İbrahim Sarısakal,MHP Manisa milletvekili adayı Avukat Osman Oktay, yöneticiler Hasan Dalar, Süleyman Bakek, Kadın kolları Başkanı Fatma Yurtsever ve kadın kolları üyeleri hazır bulundu.