İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, Manisa programı kapsamında bugün Akhisar’a geldi. 

Akşener, Akhisar’da Tahir Ün Caddesi’nde hükümet konağı önünde otobüsün üzerinden vatandaşlara seslendi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Akhisar’da seçmenle bir araya gelerek, destek istedi. 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 gün süren Manisa programını Akhisar’da sürdürdü ve ardından Gördes ilçesine ayrıldı. 

Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Hükümet Konağı önünde seçim otobüsü üzerinde Millet İttifakı ve İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı ve Millet İttifakı ve CHP Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu ve Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Şerif Ozan İren'e destek isteyen Akşener, siyaset dilinin çok sertleştiğini söyledi.

 Seçim otobüsü üzerinden Akhisarlı seçmene seslenen Meral Akşener şunlara yer verdi, “Aranızda olmaktan büyük bir mutluluk ve şeref duyuyorum. Biz millet ittifakını kurduk. Bizden evvel Cumhur ittifakı kuruldu. Bu seçimlerde elbette adaylarımız için oy istemek için sizlerle birlikteyiz ama bize yani Millet İttifakına koca koca adamlar hiç sıkılmadan zillet dediler, illet dediler ama biz Milliyetçi Hareket Partisi seçmenine, AK Parti’ye oyunu veren seçmene kardeşlerimizdir, canımızdır, kanımızdır demeye devam edeceğiz. Çünkü kem göz sahibine aittir. Birbirlerine etmedik laf bırakmayanlar sonrasında yan yana gelebiliyorlar. Sizden ricamdır bu tepedekilerin laflarına uyup komşularınızla kötü olmayın, dostlarınızla kötü olmayın. Şimdi bu dönemim tehdit edileni benim önüne gelen tehdit ediyor. Cumhurbaşkanı etti şimdi dublörü ediyor. Devleti yönetenler ciddi olmalı, devleti yönetenler dedikodu yapamaz. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde bu dedikodu siyasetini, bu tehdit siyasetini, bu korkutma siyasetini hep birlikte bitireceğiz inşallah. Onların söyleyecek sözleri kalmadı Türkiye -3 küçülmüş 4 milyon olan işsizlik oranı 4 milyon 302’e çıkmış. Buna verecek bir cevapları yok ama Allah’ın izniyle bunları çözeceğiz. Çiftçi perişan senelerce söylüyoruz. ÖTV’yi kaldırın dedik kaldırmadılar. Şimdi bakın yapmak istedikleri  bir iş var Türkiye’de tarımı bitirmek ama buna direneceğiz biz. Demem o ki bilerek isteyerek tarımı bitiriyorlar niye ithalat yapsınlar diye. Biz n ithalat etmişsek onun devamı gelmiş ve ürünün üretimi durmuş. 

Biz ekonomiyi konuşmaya devam edeceğiz. EYT’lilerin dertlerini konuşmaya devam edeceğiz. İşsiz gençleri konuşmaya devam edeceğiz. 82 puanla 85 puanla 75 puanla 78 puanla mülakatta elenip 55 puanla yandaş çocuklarının tayinlerini konuşmaya devam edeceğiz. Cebinde 1 lirası 5 lirası olan gençleri konuşmaya devam edeceğiz. Tencereyi zor kaynatmakta olan kadınlarımızı konuşmaya devam edeceğiz.

 Seçmen veli nimet olmalıdır. Ben şimdi size 2 arkadaşımızı tanıtıyorum zaten birisi evladınız Besim için sizlerden oy istiyorum bildiğiniz tanıdığınız bir kardeşiniz, evladınız, arkadaşınız. Onun yanında bir de Büyükşehir adayımız var her ikisine de sizden büyük destek istiyorum. Her ikisinin de hakka, hukuka, adalete rivayet edeceğini biliyorum ve her iki arkadaşımda sizin vergilerinizle oluşan o bütçeleri israf etmeyecekler. Yandaş zengin etmeyecekler çalmayacaklar, çaldırmayacaklar. Tek görevleri olacak sizlere hizmet edecekler. Bende onları şiddetle takip edeceğim. Orkun’a dedim ki bir yanlışında anne terliği atarım şimdi sana diyorum Besim bir yanlışında anne terliği atarım. Her ikisini de önce Allah’a sonra size emanet ediyorum” dedi.