Haber Merkezi - Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayı Mansur ONAY, ilçe başkanı İbrahim UĞURLU, belediye meclis üyesi adayları, ilçe yönetimi ve kadın kolları kooperatif ve odaları ziyaret ettiler.

Sırasıyla Esnaf Kefalet Kooperatifi, bakkallar odası, esnaf ve sanatkarlar odası, madeni sanatkarlar odası, tuhafiyeciler ve manifaturacılar odası, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası, Lokantaı- Köfteci ve Tatlıcılar odası, Radyo- Elektrik- Saat ve Motor Tamircileri Odası, Demirci- Nalbant ve Araba Yapanlar Odası, Tenekeciler ve sıhhi tesisatçılar odası, kahveciler odası ve Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatları ve Esnaf Odasına ziyaretlerde bulundu. Buralarda oda başkanları ve yöneticileri tarafından karşılanan ONAY, kendilerinden bilgi alıp sıkıntılarını dinledi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde ONAY, Bizler Akhisarımızın kendi potansiyelini ve kaynaklarını kullanmaktan yanayız. Bunun içinde belediyenin tüm mal ve hizmet alımlarını Akhisarımız’ dan yapacağız. Çünkü biz şunu biliyoruz bizim esnaflarımız büyürse Akhisarımız büyür. Akhisar esnafımızı büyük Avm’lere yedirmeyeceğiz. Akhisarımızın giriş ve çıkışına Zeytin Satış Merkezlerinde bakkallarımızda katılımı olacak. Şehrimizi ortak akıl ile yöneteceğiz ve bunun haricinde ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Beni sıcakkanlılıkla karşıladınız, kapılarınızı açtınız, beni dinlediniz. Hepinize teşekkür ederim.” Dedi.