Zeytinliova yolu üzerinde bulunan Keyf Et Restoran’da yenilen akşam yemeğinin ardından Manisa Ülkü Ocakları başkanı Nazmi Akçay, başta Akhisar’ın misafirperverliği ve diğer ilçelerden gelen başkan, yönetim ve üyelere teşekkür etti.

Ülkü Ocakları olarak her ay farklı ilçede istişare toplantısı düzenlediklerini ifade eden Akçay, göreve geldiklerinden itibaren aralıksız çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Akçay; “Bizler Milliyetçi Ülkücü Hareketin bir neferi olarak gerek tüm ilçelerimizde gerek bölgemizde inebildiğimiz kadar sokaklarda, sahaya inip teşkilatımızın varlığını dinamikliğini yaşamamız lazım. Burada ilçelerde sizlere vazife düşüyor. Bugün Akhisar’da olmamızın sebebi budur. Belki birçok reis birbirini tanımıyor, karışık oturmamızın sebebi bu, herkesin birbirini tanımasıdır. Bizler birbirimizi tanımadığımız sürece dışarıda kimse bizi tanımaz. Önce birbirimizi tanımamız gerek, teşkilat gereği yapmamız gereken faaliyetleri birlikte koordinatlı bir şekilde yaptığımızda bu organizmayı, bu mekanizmanın dişlinin çarkı misali hep birlikte döndüreceğiz.

Bugün Akhisar’da Adem başkanımız bizleri misafir ediyor. Ben her şeyden önce gerek Demirci’den gerek Selendi’den memleketimizin en uzak köşesinden bile buraya gelip hep birlikte olmamız için hem teşkilatçılık gereği burada olan, inandığı için buraya gelen arkadaşlarımızdan Allah razı olsun.

TEŞKİLAT SADECE MANİSA’DAN İBARET DEĞİL

Teşkilatın sadece Manisa merkezden ibaret olmadığını ifade eden Akçay; “Teşkilat bir bütün olduğu zaman başarılı olur. Güzel bir söz var, ‘Harekette birlik olmazsa fikirdeki birliğin önemi yoktur’ biz her zaman buradayız. Bizler Kanarya Sevenler Derneği değiliz, bizler at ve okçuluk kulübü değiliz. Bizler Ülkü Ocaklarıyız. 

Bugün burada olmamızın sebeplerinden biri malum olduğu üzere 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı başlangıç günü, bizim hayallerimizin ve ideallerimizi ileriye taşıyacak her zaman dediğimiz gibi bizden çıkan o dumanın ateşinin Ülkü Ocakları olduğunu herkese göstermemiz gerekiyor. Çünkü 21.yüzyıldayız, biz Türk Milliyetçiliğinin Ülkücü Hareketten bu beklentisi var” dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Akhisar Ülkü Ocakları başkanı Adem Duran ve yönetim kuruluna teşekkür eden İl başkanı Nazmi Akçay, Keyf Et Restoran ekibine de kendilerini ağırladıkları için hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.