Haber Merkezi - Saadet Partisi seçim çalışmalarına hemşeri derneklerini ziyaret yaparak devam ediyor. Akhisar Karadenizliler Derneğini ziyaret eden Saadet Partisi Akhisar Belediye başkan adayı İ. Hakkı Kuzum derneklerin toplumun kendi yönetimine katkı unsuru olduğunu vurguladı.

Saadet partisi ilçe başkanı Fikret Aysu, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye başkan adayı Hakkı Kuzum’un yaptığı ziyarette saadet partisinin yaptığı bu ziyaretten memnun olduklarını belirten Karadenizliler Başkanı Nurettin Koçoğlu Saadet partisinin çalışmalarını takip ettiklerini ifade etti. Dernek olarak üyelerinin yanında tüm akhisarı kucakladıklarını belirten Koçoğlu “Sosyal hayatta dernekler bir zorunluluktur. Hemşeri dernekleri adında var olan ön isimin yanında tüm şehir insanının daha güzel, daha paylaşımcı ve daha samimi bir hayatı yaşamalarına yardımcı olmaktadır.”dedi.

DERNEKLER ŞEHİR MOZAYİĞİNİN BİR PARÇASI

Hemşeri derneklerinin sadece kendi hemşerilerine hizmet etmediğini, bunun güzel örneklerini ortak projelerle gösterdiğinin belirten İ. Hakkı Kuzum derneklerin şehirmozayiğinin bir parçası olduğunu söyledi. Kuzum konuşmasında; “Belediye yönetimi bina, yol, kaldırım ve cadde yönetimi değildir. Şehri ve köyleriyle geniş bir sahanın ve içinde yaşayan çok renkli mozayiği oluşturan insanımızın hak ettiği gibi yönetilmesidir. Biz saadet partisi olarak insanımızı hak ettiği gibi yönetmeye talibiz. O güç, irade ve kararlılığa da sahibiz. Akhisarlılar iyi bilsin ki Akhisar çok daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor. Bu hizmetleri yapmak inşallah bize nasip olacak. Bunun için Sayın Akhisarlı hemşerilerimizden destek bekliyoruz.”dedi.