AK Parti Akhisar Belediye Başkan A. Adayı Nefise Şükran Füzün, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürerek, Reşatbey Mahallesi Rumeli Caddesinde Kırbağlar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan AK Parti Aday Adayı Nefise Şükran Füzün, esnafının yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı. 

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyip, bilgi alan Şükran Füzün, sorunları çözümü noktasında elinden geleni yapacağını söyledi. Akhisar’da belediyecilik konusunda yeni bir anlayış getirmeye çalışacaklarını belirten Şükran Füzün, "Birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımızla birlikte çalışarak ekonomik ve sosyal anlamda kalıcı çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Her kapıyı çalıp herkesle kucaklaşıp, Akhisar’ımız için birbirinden güzel projeler yapacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Şükran Füzün’e başarı dileğinde bulunarak kadın bir belediye başkanı olmasını gönülden istediklerini vurguladılar.