Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in TBMM Kit Komisyon Başkanlığı görevine getirilmesi münasebetiyle Er Abaka Petrol İstasyonundaki Lezzetli Lokantada organizasyon düzenledi. 

Düzenlenen organizasyona KİT Komisyon Başkanı Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu temsilcisi Nefise Şükran Füzün ve üyeleri Hanife Akça, Ayten Çandar, Aynur Yöneyci, Ajda Üçerler, Nigar Burkay, Meryem Akıncı, Sevilay Çoban, Zeynep Abaka ve davetliler katıldı. 

Akhisar Kadın Girişimciler Kurul Temsilcisi Nefise Şükran Füzün; “ Her daim Akhisar’a hizmet aşkıyla hizmet eden çalışkan ve başarılı siyasete girdiği ilk günden beri hep önce Akhisar diyen sayın Milletvekilimiz Uğur Aydemir’in yeni görevini mutlulukla öğrendik. Bu tüm Manisa ve Akhisar’ımız için çok önemli ve kıymetli bir gelişmedir. Bunu kutlamak amacıyla bugün burada toplandık. Kendisinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çok başarılı ve iyi işlere imza atmaya devam edeceğine inancımız tamdır. Bizlerde gerçekleşen ve gerçekleşecek güzel işlerde her daim kendisinin yanında olacağız. Sayın Uğur Aydemir’in TBMM Kit Komisyon Başkanlığı görevi başta şahsı ve ailesi olmak üzere Tüm Akhisar'ımıza ve tüm Manisa’mıza Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

TOBB Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Aydemir; Kadınların hayatın her alanında söz sahibi olabilmeleri için hükümet olarak ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi. Kadın Girişimciler Kurulunun Akhisar’da ekonomik faaliyet yürüten bir kurul olduğu için daha çok artısı olduğunu düşündüğünü ve kurul faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik davetleri için başta kurul temsilcisi Nefise Şükran Füzün’ün şahsında tüm kurul üyelerine teşekkür etti. 

Akhisar’ın gelecekteki vizyon planı, şehrin ekonomik vizyonunun masaya yatırıldığı toplantının ardından Aydemir’e TOBB Kadın Girişimciler kurulu tarafından 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan zeytin ağacı maketi hediye edildi.