İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, bir dizi ziyaret programları kapsamında geldiği Manisa’dan, Ak Parti’ye yüklendi. Aydın, “Bugün Tayyip Erdoğan’ın gardı düşük. Tayyip Erdoğan’ı ringde gezinen boksöre benzetiyorum. Baksör çok yumruk yiyince aklı başından gider, ringin içerisinde sallana sallana dolanır. Son yumruğu yiyince de 2,80 uzanır bir hale dönüşür. Bugün Ak Parti’de oyun yapısı o ringde sallanan boksör haline dönmüşse bunun mimarı siz İyi partililersiniz” diye konuştu.

İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, bir dizi ziyaret programları kapsamında Manisa’ya geldi. Aydın’ın ilk durağı Akhisar İlçe Başkanlığı oldu. Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, Teşkilat Başkanı Aydın’a, üzerinde ismi yazılı olan Akhisarspor forması hediye etti.

Daha sonra Aydın, beraberindekilerle birlikte Soma ilçesine geçti. Soma Maden Şehitliği önünde partililerce karşılanan Aydın, maden şehitlerinin mezarlarını ziyaret ederek, karanfil bıraktı, dua etti. Ardından Soma İlçe Başkanı Vehpi Çiçek ve yönetimini ziyaret etti. Bir süre partililerle sohbet eden Aydın, Soma İlçe Başkanlığı’nın “Dünden Bugüne Soma’ da İYİ Parti“ konulu Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İyi Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Eryılmaz, “Düşmanlık değil barış, dedikodu değil iş üretmeliyiz. Onun için biz sizlerden, Soma’dan güç alacağız, Soma’dan, Manisa’dan alacağımız gücü Ankara bizden alacak. Genel merkezimizden ve kıymetli genel başkanımızdan Türk milleti güç alacak. Güzel günleri hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

“Enflasyon rakamlarına inanmayın, gerçeği yansıtmıyor”

İl Başkanı Eryılmaz’ın ardından söz alan İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Manisa’da bulunmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu dile getirdi. İl Başkanı Eryılmaz’a teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Aydın, “Bugün Cumhurbaşkanlığı’nın tam bugün 13 uçağı var. Bir dönem bakanlık, beş dönemde milletvekilliği yaptım. Allah şahit. Bunca yıldır siyaset yapıyorum. Ben bunca israf, böyle bir para harcama, böyle bir savurma, devletin hazinesini yağmalayan bir zihniyet vallahi de billahi de görmedim. Ülkemiz ekonomik kriz içerisinde. Bunun sıkıntısını en çok fakir fukara çekiyor. Yoksulun daha da yoksullaştığı bir dönem yaşıyoruz.

Yalan en büyük silah haline gelmiş. Yalan konuşurken utanmayan insanlarla karşı karşıyayız. Açıklanan enflasyon rakamlarına inanmayın, gerçeği yansıtmıyor. Bu ülkede bu insanların ızdırabını görmeden siyaset yapmaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum değil” diye konuştu.

Ak Parti’ye boksör göndermesi

Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü: “İyi Parti kuruldu ülke de çok şey değişti. Geride bırakılan milletvekilliği genel seçimi ve mahalli seçimlerinde İyi Parti oyun kurucudur ve seçimlerin planlayıcısıdır. Bugün Tayyip Erdoğan’ın gardı düşük. Tayyip Erdoğan’ı ringde gezinen boksöre benzetiyorum. Baksör çok yumruk yiyince aklı başından gider, ringin içerisinde sallana sallana dolanır. Son yumruğu yiyince de 2,80 uzanır bir hale dönüşür. Bugün Ak Parti’de oyun yapısı o ringde sallanan boksör haline dönmüşse bunun mimarı siz İyi partililersiniz. Bunu siz yaptınız, siz başardınız. Bugün siyasal iktidar denklem üzerine denklem kuruyor. Denklemleri alt üst ediyorsanız sizi karıştıran eller uzanacaktır ama biz içimize uzanan bu elleri kırarak gerçek iktidarı hep birlikte kuracağız. Kim ne denklemi kurarsa kursun artık İyi Parti, Türk siyasetinin kalıcı partisidir. Allah nasip edecek. Önümüzdeki ilk seçimde öyle bir tokat vuracağız ki, 2.80 yere uzanacaklar. İktidar mührünü de İyi Partililer olarak biz teslim alacağız.”

Konuşmaların ardından törenle partiye yeni katılan 130 üyeye rozetleri takıldı, partinin kurulum aşamasında emeği geçenlere onur belgesi ve plaket takdim edildi. Üye sayısını arttıran ilçe başkanları da onure edildi.