Yönetimi tek tek tanıtan İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, “Bizde genel merkezimizin almış olduğu bu karara uyarak ben ve yönetimim Akhisar’da istifa etmiştik. Genel başkanım sayın Meral Akşener ve teşkilat işlerinden sorumlu genel başkan yardımcım Koray Aydın Bey’in onurlarıyla Akhisar İlçe Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Bugün burada toplanmamızın sebebi Akhisar’da yeni bir yönetim oluşturduk, bu yönetimi sizlere ve kamuoyuna duyurmak istedik” dedi.

Yeni yönetim Mustafa Kındıroğlu Başkanlığında Sekreter Recai Bakek, Muhasip Mehnur Nadastaş, Başkan Vekili Sabahattin Sakallı, Mahalli İdari Sorumlu Başkan Yardımcısı Halit Çakıcı, Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ayhan Ender Demirci, Kadın ve Aileden Sorumlu Başkan Yardımcısı Pakize Yılmaz, Eğitim ve ARGE Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Görçakır’dan oluştu. Üyeler ise Ayhan Akarsu, Nursel Umaç, Selim Emirdağı, Mustafa Aycan, Mehmet Tepe, Salih Güzel, Satı Yılmaz, Eyüp Ayhan, İlyas Kaya, Adnan Karpat, Harun Kemal Karabulut, Yusuf Kartal, İsmail Çetin, Burhanettin Görenez, Zeki Özalp, Fikri Atlan, Gıyasettin Kar, Muzaffer Eren, Ahmet Ramlar, Mehmet Berkama, Yusuf Öncüer, Ercan Sancak, Ali İhsan Gemalmaz, Atilla Dönmez, Anıl Poyrazoğlu, Mithat Erdem, Ramazan Kaya, Recep Sağlam, Bahri Uçar, Tahsin Sarı, Sadullah Yıldız, Sabri Küçük, Ali Uslu, Sadettin Guci, Hüseyin Çam, Neşe Güngören, Ahmet Berkama, Halime Er, Nuray Zağlı ve Halil Gökçedağlıédan oluşuyor.

Ardından söz alan İl Başkan vekili Ünal Abdullah Gürbüz, “İl başkanımızın yurtdışında olma sebebiyle il başkan vekili olarak buradayım. 24 Haziran’dan sonra partimizin aldığı tavsiye kararıyla Türkiye genelinde 81 il ve bütün ilçelerde yeniden yapılanma ve burada doğan boşluklardan dolayı böyle bir şeye ihtiyaç duyulmuştur. 2 tane seçim geçirdik. Her seçimde değişik görevler için ayrılan arkadaşlarımız oldu. Bu seçimde de ayrılacak olan arkadaşlarımız vardı. Bunların yönetimde olmaması seçilecek yerel yönetimlerde aktif görev almaları münasebetiyle onların oradan doğacak boşluklarından dolayı böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu. Yeni bir partiyiz, Türkiye gündeminde de İyi Parti hep var ve gündemi de oluşturmaya çalışıyor.

Manisa’da CHP’nin desteği ile aday çıkaracağız. Dün itibariyle Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde görüş birliğine varıldı. Sanırım bu hafta içerisinde de diğer ilçelerle ilgili de bir fikir birliği olacaktır. Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de bunlarla ilgili çalışmalar var. Bize bilgiler geldiğinde bizde Akhisar teşkilatımıza bunları bildireceğiz. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde yeni yönetimdeki arkadaşlarımız ve il teşkilatı ile kurulacak olan yerel yönetimlerdeki arkadaşlarla bir bütünlük içerisinde Akhisar bize verilir veya CHP’de olur onu bilemiyoruz ama hangisinde de olursa olsun bizim bir dışarda kalma gibi lüksümüz olmayacak. Kendi partimiz gibi çalışacağız, koşturacağız. Millet İttifakının başarısı için hep birlikte güç birliği yapacağız. İlçe yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Bundan sonraki süreçte de hepinize kolaylıklar diliyorum” dedi.