16 Kasım’da yapılacak olan Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatının olağan kongresine bir haftadan az bir süre kala Adaylığını açıklayan mevcut Başkan İ.Hakkı Şenyiğit ve Cemal Gürmen’in ardından basın mensuplarına adaylığını açıklayacağını beyan eden Huzeyfe Altunkaynak, açıklama yapacağı programa katılmadı.

Yılan hikayesine dönen adaylık açıklaması

Dün akşam üstü Akhisar Yerel basınına “Ak Parti İlçe Başkanlığına açıklamamı yapacağım” şeklinde randevu veren, ancak yönetiminde bulunacak kişilerin katılmaması ile açıklamasını sabah kahvaltı programında yapacağını ve bu şekilde basın mensuplarına saat ve yer veren bildiren eski imam Huzeyfe Altunkaynak, bu açıklamayı da öğleden sonraya ertelediğini duyurdu.  3. Kez verilen randevuya giden basın mensupları yine şoka uğradı. Adaylığını açıklaması beklenen Huzeyfe Altunkaynak yerine boş masa ve sandalyeler vardı.

Basın mensuplarıyla alay eder gibi 3. Kez verdiği randevuya gelmeyen Akhisar’ın tanınmış simalarından olan İmam Zaakir Altunkaynak’ın oğlu Huzeyfe Altunkaynak’ın adaylığı şuan için belirsizliğini koruyor.