Haber Merkezi - 30 Mart 2014 yerel seçimler öncesi Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Seçimler çalışmaları nedeniyle Akhisarlı'lar ile Şehit Necdi Şentürk Parkı içinde Sinema Salonu'nda buluştu. Tanrıverdi ilk olarak şehir girişinde konvoy eşliğinde karşılanırken, yine konvoy eşliğinde sokaklarda vatandaşları selamladı.

Akhisar'ı ziyaret eden Tanrıverdi'ye ayrıca Ak Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Recai Berber, Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ katıldı. İlk olarak söz alan Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit zorlu bir maraton başladığını bu yolda çok çalışacakları sözünü verdi.

Başarılarının sırrının hangi yönden gelirse gelsin her türlü isteklere cevap verdiklerini dolayı olduğunu işaret eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; "Öncelikle 10 yıldır belediye başkanlığı yapmamı sağlayan Akhisarlı'lara teşekkür ediyorum. 10 yılda bir ilçe ölçeğinde büyük işler yaptık, burada öncelikle personelimiz ve Ak Parti heyetimize de teşekkür etmek istiyorum. Biz bir ekibimiz başta Balkan yardımcılarım olmak üzere, bunların yanında Ankara'da destek veren milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Hiç başarımızın üzerine çıkıp tepinmedik, hiç bir zaman başarılarımız ile övünmedik. Bu başarılar ayrıca tesadüf değildir. Şuanda belediyemiz bütçesi ve fiziki donanımı ile 10 yıl öncesine göre çok farklıdır. Biz belediyeyi kurumsal olarak herşeyi merkeze oturtduk, isteklerin hepsine cevap verdik. Bütün başarımızın sırrı budur" dedi.

Yerel seçimlere büyük önem verdiklerini dile getiren Ak Parti Manisa İl Başkanı Yardımcısı Abdullah Polat "Yerel seçimler bizim için çok önemlidir. Özellikle son günlerde yaşanan olaylar bunun da önemini arttırmıştır. Anlımız açık, hesap veremeyeceğimiz hiç bir şey yoktur. Bir avuç lobi hükümete atılan iftira ile bir yere gelebileceklerini zannediyorlar. 30 Mart gününe kadar hiç durmadan koşturup çalışacağız, çünkü Genel başkanımız bu seçime büyük önem vermektedir. Birlik ve beraberlik içinde fitneye değer vermeden bu seçim çalışmalarına ara vermeden devam etmeliyiz" dedi.

Akhisar seçim startını verdiklerini dile getiren Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir "12. bütçemizi yaptık ve bir geriye baktığımız daha az açık veren bir bütçe görüyoruz. Bunun nedeni olarak ise siyasi

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise; "Başbakanımızın açıklamasının ardından yükümlülüğünün ne kadar büyük olduğunu anladım. Bu açıklamanın ardından il başkanlığı da heyecanını ortaya koymuştur. Büyükşehir yasası çalışmalarında büyük çabalar gösterdim. Bunun yanında muhalefet de isyan etmiştir. Anayasa mahkemesine kadar gittiler, iftira attılar bir sürü gereksiz ve haksız ifadelerde bulundular. Neticede Büyükşehir kanunun çıktı ve Manisa'yı Büyüşehir yaptık ve inşallah da destan yazacağız. Ak Parti marka bir partidir, yerel yönetimlere önem veren yerel yönetimlerin güçlü olması için çalışmalar yapan bir genel başkanımız var. Artık Manisa Büyükşehir olduğunda Akhisar ilçemiz altyapı, soyal ve kültürel hizmetlerde daha büyüm hizmetler alacaktır. Akhisar da iki dönemdir AK Partili belediyemiz yerel kalkınmayı büyülten projelere imza atmıştır. Bunun yanında Ege bölgesinin tek Süper Ligi Akhisar Belediyespor'a inşallah nazar değmeden başarılarına devam edecektir.

AK Parti olarak insan merkezli hizmet odaklı bir düşünce çalışmaları ile hizmet veriyoruz. En önemli projelerimiz ile köylere ve kırsal bölgelere hizmet gitmeye başlamıştır. Son zamanlarda da artık köylerimizde dahi su arıtma tesisi açmaya başladık. Akhisar'ın 86 köyü mahalle sıfatına dönüşüyor, şehrimizdeki mahallelere hangi hizmet gidiyorsa köylerimize de aynı hizmet gidecektir. Tüm mahallelerimiz Akhisar Belediyesi'nin yanında Büyükşehir'den de hizmet almaya başlayacaktır. Akhisar Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ile aynı elde buluşturursanız bunun yanın Ankara ile aynı dili konuşan hükümet ile birlikte bir çok hizmete de imza atmış olacaksınız. Aile Yaşam Merkezlerinde birisi de Akhisar'a kazandırılacaklar." dedi.