AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adayları birlikte Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat'ı makamında ziyaret etti.

Eğitim düzeyinde Akhisar'ın çok iyi bir konumda olduğunu dile getiren Borsa Başkanı Alhat; "Akhisar'daki ulaşım nedeniyle eğitim verilebilecek noktalar arasında iyi bir noktadayız. Burada eğitim düzeyinde Üniversite bazın fakülte taşımak için tüm sivil toplum örgütleri olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmamız gerekiyor. Akhisar Üniversitesi adı altında kurulan derneğe Borsa'mız olarak tam destek veriyoruz" dedi.

Zeytin'in tanıtımında en büyük rolü Akhisar Belediyespor'un aldığını iddia eden Alhat; tanınma noktasında yükselme olduğunu, zeytin tanıtımı ile ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları için Başkan Adayı Hızlı'ya teşekkür eden Alhat; bu projenin içerisinde yer almak istediklerini dile getirdi.

Akhisar'da Büyükşehir ile birlikte bir bütünlük sağlanacağının altını çizen Hızlı; öncelikle kırsal kalkınma yapmak istediklerini belirtti. Akhisar ve köylerinde tarım ve hayvancılık kültürü başlatmak istediklerini belirten Hızlı; Akhisar'ın çok zengin bir kültür, sanat ve ekonomik alanlara sahip olduğunu dile getirdi. Son dönemlerde turizm ve eğitim alanında şehrin kalkınması adına büyük işler ve projelere imza attıklarını kaydeden Başkan Adayı Hızlı; geleceğe çok umutlu baktıklarını; bunun yanında yatırımcıları Akhisar'a çekmek için kentin kültürel ve sosyal açıdan gelişimine katkı sağladıklarını dile getirdi.