Haber Merkezi - AK Parti Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve AK Parti heyeti gündüz programında Park Kulüp, gece köy ziyaretlerinde ise Çoruk, Şehitler, Seğirdim, Kızlaralanı ve Yeni Doğan köylerini ziyaret ederek destek istedi. Köylerde büyük coşkuyla karşılanan Başkan Adayı Salih Hızlı; köylerde uygulayacakları projeleri köylüler ile paylaştı.

Köy meydanlarında kurulan konuşma platformunda konuşan AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; “köy meydanlarının düzenlenmesi, köy konağı projeleri, köy hayır alanlarının düzenlenmesi ve köy mezarlıklarının düzenlenmesine yönelik uygulanacak projelerimiz hazır. 86 köyümüzde de bu projeler hemen uygulanmaya başlanacaktır. İlk olarak köylerimizde sosyal hayatın başladığı köy meydanlarının düzenlenmesi ile başlayacağız. Bunun yanında yine özellikle ışıklandırma çalışmalarına önem vereceğiz. Köye giriş yaptığımız bir çok çocuğumuzun bizden istediği çocuk oyun alanları ve gençlerimiz için spor sahaları yine projelerimiz de yer almaktadır” dedi.

MİNİBÜS DURAK YERLERİ

Köylerde yine minibüs durak yerleri yapacaklarının altını çizen Başkan Adayı Hızlı; “köylerimizde yine projelerimizin arasında yer alan gasilhane, köy amatör spor klüplerine destek, geleneksel köy fırını, okul ve camilerin bahçe düzenlemesi, çöp toplama hizmet standartlarının arttırılması ve minibüs yerleri belirlenerek yeni duraklar yapılacaktır” dedi.