AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı ile beraberinde AK Parti Akhisar heyeti Gökçeahmet ve Selçikli Köyü vatandaşları ile buluştu. Köy meydanlarında yapılan toplantı ile projelerini açıklayan AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hızlı; artık Gökçeahmet ve Selçikli köy statüsünden çıkarak Akhisar’ın bir mahallesi olduğunun altını çizdi.

İki köy ziyaretindeki karşılamadan ve ilgiden duyduğunu memnuniyeti dile getiren Başkan Adayı Salih Hızlı; köylerde özellikle geleceğe yatırım yapacaklarını, tarım ve hayvancılık üzerine yapılacak desteklemeler ile tekrar köye göçü canlandıracaklarını işaret etti. Hızlı sözlerine şöyle devam etti; “Büyükşehir Yasası ile artık şehrimizde ne varsa köylerimizde de olacaktır, Büyükşehir Yasası’nın karşılığı da budur. Bizler 10 yıldır mahallelerimize nasıl hizmet ediyorsak, bundan sonra da köylerimize de hizmet edeceğiz. Özellikle köy meydanlarındaki dağınık ve karanlık yapıları düzenleyeceğiz. İnşallah Büyükşehir’imizin gücü ile birlikte çok güçlü işlere imza atacağız. Artık köylere daha sık gelip birlikte olacağız” dedi.

Daime Hizmet ve Daime Millet parolsı ile yola çıktıklarını dile getiren Başkan Adayı Hızlı; bütün köylere köy parkları yapacaklarını kaydederek; çocuklar için oyun guruplarının yanı sıra özellikle köylerde düğünlerin, hayırların ve mevlitlerin yapılabileceği, insanların oturup konuşabileceği kapalı sosyal tesislerde olacağını ifade etti.