AK Parti MKY Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları için gittiği Gördes’te vatandaşların büyük coşkusu ve sevgisiyle karşılandı. “Büyükşehrin Mimarı, Büyük Ustanın Büyük Ustanın Büyük Kalfası, Gördes Seninle Gurur Duyuyor” sloganları ile karşılanan AK Parti MKY Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’yi Gördesliler bağrına bastı. Gördes Kültür Sarayında Partililer, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen TAnrıverdi, Gördeslilerle Kültür Sarayı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanrıverdi’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından emanet edildiğini ve bu emanete de 30 Martta yapılacak seçimlerde Büyükşehir Belediyesini kazanarak sahip çıkacaklarını söyledi. Gördes’in Manisa’ya değil Manisa’nın Gördes’e taşınacağını ifade eden Doruk, Gördes’te Ak Partinin el ele omuz omuza vererek seçimleri kazanacaklarını söyledi. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ise, Gördes’i 2009 seçimlerinde Ak Belediyecilik ile buluşturduklarını geçen süre içerisinde Ak belediyecilik hizmetlerini en iyi bir şekilde vatandaşa sunduklarını belirtti. Akyol, “Gödres için verdiğimiz sözlerin % 99’unu yerine getirdik. Kalan %1’ni de inşallah yeni dönemde tamlayacağız. Bize bu süreçte destek veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hüseyin Tanrıverdi’ye teşekkür ediyorum. Büyükşehir Tamam Şimdi Sıra Büyük Hizmetlerde. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Birileri yapılan hizmetlerin yerel hizmetler değil merkezi hükümetin yaptığı hizmetler olarak söylüyorlar. Şimdi ben buradan soruyorum. 2009’dan önce merkezi hükümet yok muydu? Elbette vardı. Peki hizmet alabildiler mi? Elbette hayır.” Diye konuştu. Kahvaltıda yaklaşık bin 700 Gördesli vatandaşın TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmak istediğini ifade eden Tanrıverdi, 30 Mart’tan sonra bu sözü yerine getirmek için ilk işlerinin TOKİ Başkanı’nın kapısına dayanmak olacağını söyledi.

GÖRDES 172 KONUT ÜRETİRKEN MANİSA BELEDİYESİ 5 YILDA 5 KONUT ÜRETEMEDİ

Kahvaltıda Gördeslilere hitap eden Tanrıverdi, “ Ben Gördesli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz seçimlerde bize verdikleri destek ile adeta birinci ilçe olmuşlardı. Gördes Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Muhammet kardeşim de her zaman sizlere layık olmaya çalışmıştır. Sizin her türlü etkinliğimizde yer almıştır. Cenazenizde, düğününüzde her zaman yanınızda olmuştur. TOKİ aracılığıyla Gördesli hemşerilerimize 172 konut kazandırmıştır. Bakın MHP’li Manisa Belediyesi 5 yılda 5 konut üretemedi. Ne TOKİ aracılığıyla ne başka şekilde. Biri il belediyesi biri ilçe belediyesi. İlçe belediyesi hemşerilerimizin bu isteklerine, taleplerine kulak vermiştir. Onların bu isteğini yerine getirmiş ve 172 ailemizi burada ev sahibi yapmıştır. Yine bu yönde beklentilerin, bin 700 kişinin TOKİ için başvuru yaptığını biliyoruz. İnşallah biz seçildiğimizde buraya yapılacak hizmetleri beraberce istişare ederek birlikte yapacağız. Biz bu şehirde birlikte yaşıyoruz, birlikte varız. Dolayısıyla yapacağımız işleri de birlikte yapmalıyız. Size rağmen yapılacak işler sizi mutlu etmiyorsa şehri de mutlu etmez. Size rağmen yapılacak işler sizi rahatsız ediyorsa o zaman bu şehide rahatsızdır. Bizde rahatsız oluruz. O açıdan yapacağımız işleri birlikte yapacağız. Manisa merkezin ve kimi ilçelerimizin önemli sorunlarından biri konut. MHP’li ve CHP’li belediyeler bunu yapamadı, inşallah biz 30 Marttan sonra bunları bir bir yaparak hemşerilerimizin taleplerine en kısa zaman cevap vereceğiz” dedi.

İNSAN İÇİN YAPILIRSA İBADETTİR

Belediyeciliğin ve siyasetin insan için yapılması gerektiğinin altını çizen Tanrıverdi, “ Bunlar insan için yapılırsa ibadettir. Ama insan için değil de rant için belediyecilik ve siyaset yaparsanız bu hem şehrimize hem de hemşerilerimize ihanettir. O açıdan biz siyaseti de yerel yönetim hizmetlerini de insan için yapacağız. İbadet aşkı gibi. 12 yıllık milletvekilliği dönemimde sizlere ihanet etmedim. Kurtuluş günlerinde burada olduk, bayram günlerinde burada olduk. İnşallah bundan sonra da hep sizlerle beraber olacağız. Biz birlikte varız ve birlikte yaparız” diye konuştu. dedi.

HİZMET İMKÂN DEĞİL İDRAK İŞİDİR

Yapılacak işlerin imkan değil idrak meselesi olduğunu belirten Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; “ Şunda bin 700 Gördesli hemşerim TOKİ aracılığıyla ev bekliyor. Şurada 44 günlük süre kaldı. Bizi iş başına getirdiğiniz el ele tutuşturdunuz yapacağımız ilk iş el ele verip TOKİ başkanının odasına gidip dayanmak ve Gördesli hemşerilerimize TOKİ’den ev kazandırmak olacak. Bu bir hayal mi? Elbette değil çünkü 172 tanesi yapılmış. Gerçek ortada. Şimdi MHP’li Ergün gelse, bin 700 konut talep eden hemşerilerime ‘size konut üreteceğim’ dese kimse inanır mı? İnanmaz. Niye inanmaz, çünkü sen 5 yılda 5 konut Manisa merkezde üretemedin” Tanrıverdi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kahvaltıya katılanların sevgililer gününü kutladı.