Akhisar'da bir yılı aşkın süredir köy köy, mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkanı aday adayı Dr. Gökhan GÜREL, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

GÜREL, bu çalışmalarına sivil toplum örgütleri ziyaretleri kapsamında Erzurumlular Derneği ziyareti ile bir yenisini daha ekledi. Kalabalık bir partili grubu ile dernek binasına gelen Dr. Gökhan GÜREL'i Erzurumlular Dernek Başkanı İrfan AKSOY, dernek yöneticileri ve üyeler karşıladılar. Partili arkadaşları adına Başkan İrfan AKSOY'a çiçek takdim eden GÜREL'e gösterilen yakın ilgi dikkatlerden kaçmadı.Kalabalık grup nedeniyle açık havada gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını dernek başkanı İrfan AKSOY yaparak sözü Dr.Gökhan GÜREL'e bıraktı.

NE Yİ NEDEN İSTEDİĞİMİ İYİ BİLİYORUM

Bir tıp doktoru olarak neden belediye başkanı olmak istediğini kişisel geçmişinden örnekler vererek anlatan Gökhan GÜREL, "Sivil toplum örgütlerinde ve çeşitli platformlarda aldığım görevler, katıldığım çalışmalar oldu. Yerel yönetimin ve yerel yöneticiliğin ne demek olduğunu yaşayarak, gözlemleyerek ve deneyimleyerek ögrendim. Belediye başkanlığına laf olsun diye, siyasete başlangıç olsun diye ya da şartlar beni buraya getirdi diye talip olmuyorum. Neyi istediğimi ve neden istediğimi iyi biliyorum. İşte bu yüzden desteklerinizi bekliyorum" diyerek, ana hatlarıyla Akhisar ile ilgili projelerini anlattı.

SİYASETİN KULLANDIĞI DEĞİL, SİYASETİ KULLANAN AKHİSAR İSTİYORUZ

Akhisar'ın ve Akhisarlıların son 10 yılda iktidar partisine verdiği desteğin karşılığını göremediğini, çevre illerden ve ilçelerden hiç birinin Akhisar kadar iktidar partisine destek vermemesine rağmen işlerini nasıl tıkır tıkır yürüttüklerini örneklerle açıklayan Gökhan GÜREL, "Siyaset Akhisar'ı yeteri kadar kullanmıştır. Artık Akhisar siyaseti iyi kullanmalıdır. Buradaki herkesin gönlünde başka bir parti olabilir. Kimse kötü olsun diye oy vermedi. On yıldır bu kadar desteğe rağmen önemli sorunlar çözülemediyse artık değişimin zamanı gelmiştir. Onun için bu yerel seçimde Akhisarlı'lık duygusu ile Akhisarımızın menfaatleri için bir araya gelelim. Akhisarımızın kabuğunu kıralım. Makus talihimizi yenelim ve kayıp yıllarımızı geri alalım. Bütün bunlar için desteğinizi istiyoruz." diye konuştu.

GÜREL'in sözlerini tamamlamasının ardından tekrar söz alan dernek başkanı AKSOY, "Gökhan kardeşimi dinledikten sonra dersine ne kadar iyi çalıştığını ve konulara hakim olduğunu iyice anlamış olduk. Bu memleketin üniversite dahil her sorununda hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Kendisine teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi. Toplantı süresince sık sık yapılan çay servisi nedeniyle eşinin Erzurum'da mecburi hizmet nedeniyle kaldığı yıllardaki bir anısını da paylaşan Gökhan GÜREL'e toplantı bitiminde de yoğun ilgi olması gözlerden kaçmadı.