CHP Akhisar Belediye başkan adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve meclis üyesi adayları ile birlikte Akhisar Sağlık Eğitim Kültür (AKSEK) vakfını ziyaret ettiler.

Bakırlıoğlu ve arkadaşlarını AKSEK Vakfı yöneticileri ve üyeleri karşıladılar. AKSEK Vakfı dönem başkanı, ANAP’tan seçilen eski belediye başkanı Hüsnü Kahraman ile vakfın yöneticilerinden yine eski DYP’den belediye başkanlığı yapmış Ahmet Dutlulu’u başkan adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu’na görev yaptıkları dönemlerdeki yaşadıklarını ve tecrübelerini aktardılar.

AKSEK Vakfının bir fikir ve proje üretme gurubu gibi çalıştığını söyleyen dönem başkanı eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman, “Akhisar’da birçok yapılan projenin öncülüğünü yaptık. Belediyemiz ile birlikte güzel eserler meydana getirdik. Vakfımızın adından belli olduğu gibi Sağlık, Eğitim ve Kültür bizin için ilk önde gelen adımlardır. Vakfımız hiçbir siyasi partiye angajman olmamıştır. Gördüğünüz gibi her türlü siyasi partide görev almış arkadaşlarımız var aramızda. Önemli olan demokrasinin daha gelişmesi, cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması, Atatürk ilke ve devrimlerinin yıkılmaması, halkımızın, daha çağdaş, daha refah içinde yaması için birlikte hareket etmektir.” Dedi. CHP Başkan Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu’da, “Siz belediye başkanlığı yapmış ağabeylerim ve seçkin guruptan, ışık almak, destek almak, tecrübelerinizden yararlanmak bezlere onur verir. Akhisar hepimizin. Önemli olan halkımızın her kesiminin yüzünün gülmesidir. Biz değişim için yola çıktık. Seçilirsek göreceksiniz ki her şeyimiz şeffaf olacaktır. Her zaman hesap verir durumda olacağız. Projelerimizi halkımız ile paylaşarak ve onların onayını alarak yapacağız. Atatürk’ümüzün kurduğu CHP’nin 21. Yüz yılda nasıl hizmet edeceğini halkımıza göstereceğiz.” Dedi. Başkan adayı Bakırlıoğlu, AKSEK Vakfı dönem başkanı Hüsnü Kahraman’a Büyük Şehir Belediye Başkan adayı ve Milletvekili Özgür Özel’in projelerinin açıklandığı özenle hazırlanmış bir kitabını verdi.