Akhisarpress.com - Doğru Yol Partisi (DYP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Gıyasettin Kar ve ekibi Akhisar Mimarlar Odasına ziyarette bulundu.

Kendisini ve ekibini karşılayan Mimarlar Odası Akhisar Temsilciliği Mimar Başkanı Fatma Kocabıyıkoğlu, Gıyasettin Kar'a seçim sürecinde başarılar diledi.

Gıyasettin Kar Kimdir?

1955 Yılında Bitlis'te dünyaya gelen DYP'nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Gıyasettin Kar 1972 yılında Akhisar'a yerleşerek müteahhit olarak ticari hayatına başladı. 1979 yılından günümüze 34 yıldır yap-sat müteahhitliği ve kamu kurum Kurum ve Kuruluşlarının her türlü alt yapı ve üst yapı Taahhüt müteahhitliği mesleğini başarıyla yerine getirmiş olup halen devam etmektedir.

1984 yılında Doğru Yol Partisine üye oldu.

1984-2004 yılları arasında aktif siyaset yapan Gıyasettin KAR delegelik, İl delegeliği, büyük kongre delegeliği ve Akhisar ilçesi parti yönetimine girerek ilçe ikinci başkanlığı görevlerinde bulundu.

Evli ve beş çocuk babası olan Gıyasettin KAR İnsan kimliğine ve kişiliğine katkıda bulunan bir ilçe oluşturma idealiyle belediyecilikte hizmet anlayışını farklı bir boyuta taşımayı hedefliyor.