Cuma Namazı’nı İsaca Köyü Camisi’nde kılan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm yollarından bahsetti. 31 Mart seçimleri için mahalle sakinlerinden destek isteyen Dutlulu, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kırsal mahallelere yapılacak yatırımlarda Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışarak öncelikle bozuk yollar, kirli içme suyu, kanalizasyon arızaları gibi alt yapı sorunlarını çözeceklerini söyleyen Besim Dutlulu, daha sonra çok amaçlı salon, spor alanları ve çocuk parkları yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kırsa mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra konuşma yapan Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Akhisar Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iletişim kuramayınca ilçemizin kırsal mahalleleri son 15 yılda gerekli yatırım ve hizmetleri alamadı. Sizler de bu sorunlardan bahsettiniz. Biz diyoruz ki; Akhisar'daki her mahalle bizim mahallemiz, her sokak bizim sokağımız ve her sorun bizim çözmemiz gereken bir sorundur. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde İyi Parti adayı Orkun Şıktaşlı’yı destekliyoruz. Genç, çalışkan ve enerjik bir aday. Ama 31 Mart yerel seçimlerinden sonra büyükşehiri kim kazanırsa kazansın onlarla işbirliği içerisinde olacak Akhisar’ın sorunlarının çözülmesi için gece gündüz demeden çalışacağız. ‘O problem bizde değil Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde’ gibi bir cümleyi bizden duymayacaksınız. Halkımızın bir sorunu varsa biz o sorunu çözmek için seferber olacağız. Belediyecilik bunu gerektirir. İnşallah seçimleri kazandıktan sonra da sizlerle burada bir araya gelecek ve sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Biz siyaset yapmaya gelmiyoruz, hizmet etmeye geliyoruz. Akhisar’ı daha güzel bir geleceğe taşımak için sizlerin destekleri bizim için çok önemli.”

Altyapı sorunlarını giderdikten sonra sosyal ve kültürel anlamda vatandaşların faydalanabileceği hizmetleri kırsal mahallelere yapacaklarını söyleyen Dutlulu, “ Çok amaçlı salonlar, taziye evleri, çocuk parkları, spor sahaları konusunda da mahallelerimizde çalışmalar yapacağız. Bu sayede kırsal mahallelerimiz her türlü hizmete kavuşacak” dedi.

İsaca Mahallesi sakinleri de Besim Dutlulu’ya destek vereceklerini söyleyerek kendilerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri 31 Mart yerel seçimlerinde Besim Dutlulu’ya başarılar diledi. Haber Merkezi