Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin, esnafın finansmanında önemli rol oynadığını ifade ederek, Akhisar Belediyesi’nin de artık esnaf dostu bir belediye olacağını söyledi. Ziyarete CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, ilçe başkanı İsmail Fikirli ile meclis üyesi adayları da katıldı.

31 Mart yerel seçimlerinde Akhisar Belediyesi yönetimine geldiklerin zaman, esnafın artık yüzünün güleceğini ifade eden Besim Dutlulu, “Akhisar Belediyesi’nin esnaf ile olan ilişkisini çok daha iyi bir hale getirmek için çalışacağız. Elimizden geldiğince esnafımızı mutlu edecek projeleri hayata geçireceğiz. Güler yüzlü, samimi, vatandaşımızın ve esnafımızın kolay ulaşabileceği bir belediyecilik anlayışıyla halkımızın sorunlarına derman olmak istiyoruz. Esnaf dostu bir belediye olmak önceliklerimiz arasında. İnşallah Akhisar’ımızı daha güzel bir geleceğe taşımak için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.  

70 yıldan beri esnaflığa devam ettiğini söyleyen Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Besim Dutlulu’ya seçimlerde başarılar diledi.