YAŞLILAR VE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN ÖRNEK PROJE

Yaşlılarımıza sahip çıkmanın ve onlarla ilgilenmenin tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, evlerinde yalnız yaşamak zorunda kalan yaşlıların tüm bakımlarını Akhisar Belediyesi olarak üstleneceklerini açıkladı. Dutlulu ayrıca, açacakları barınma ve aşevi projesiyle, Akhisar’da kimsenin aç ve sokaklarda kalmayacağının sözünü verdi.

Yaşlılarımıza duyulan saygının Türk kültürünün en önemli özelliklerinden olduğunu ifade eden Besim Dutlulu, evlerinde yalnız yaşayan, kimsesi olmayan ve ekonomik ya da fiziksel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlıların tüm bakımlarını Akhisar Belediyesi olarak karşılayacaklarını söyledi. Bu hizmeti düzenli olarak hayata geçireceklerini söyleyen Dutlulu, “Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Unutulmamalıdır ki; bir gün herkes yaşlanacak. Evlerinde yalnız yaşayan, kimsesi olmayan ve ekonomik ya da fiziksel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılarımızın; beslenme, kişisel bakım ve evlerinin temizliği gibi ihtiyaçları belediyemiz tarafından düzenli olarak yapacağız. Onların mutlu, huzurlu ve sağlıklı olmaları için çok çalışacağız” dedi.

“AKHİSAR’DA KİMSE AÇ VE SOKAKTA KALMAYACAK”

Sosyal sorumluluk bilinciyle Akhisarlılara fayda sağlamak için projeler üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Besim Dutlulu, açacakları barınma ve aşevleri ile Akhisar’da kimsenin aç ve sokaklarda kalmayacağını vurguladı. Dutulu, projesi hakkında şu detayları verdi: “’Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ ilkemizden yola çıkarak Akhisar’da ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımıza da kucak açacağız. Yapacağımız barınma ve aşevinde ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımızın barınma ve beslenme gibi ihtiyaçları karşılanacak Akhisar’da kimse aç ve sokakta kalmayacak. Aşevimizden, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine, belediyemiz tarafından her gün düzenli olarak üç öğün yemek dağıtımı yapılacak.” Haber Merkezi