Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar Akhisar  Erzurumlular Derneği ve  Balkan Göçmenleri derneğine ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar Akhisar Erzurumlular Derneği ve Balkan Göçmenleri Derneğine ziyaretlerde bulundu. Dağlar öncelikle Akhisar Erzurumlular Derneğine ziyaret etti. Akhisar Erzurumlular Derneğinde Dernek  Başkanı Müslüm Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri  tarafından Mustafa Dağlar ve ekibi samimi ve  sıcak bir şekilde karşılandı.

Mustafa Dağlar yaptığı ziyarette öncelikle kendisini tanıttıktan sonra "Öncelikle şunu şahsım aday adaylığımı açıklamadan önce Balıkesirlinin temsilcisi olan Akhisar Balıkesirliler Derneğinin başkanlığı görevinden etik olarak uygun görmediğimden istifa ettim.Başkanlığım süresince başkanım da bilirler ki biz Erzurumlular Derneği ile kardeş dernek olarak tüm faaliyetlerimizde her zaman işbirliği içinde olduk.Ayrıca Erzurumlular Derneği Başkanlığını devralan Müslüm Yılmaz başkanımıza ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Bilindiği gibi önümüzdeki haziran ayında genel seçimler yapılacak olması nedeniyle seçim dönemi girmiş bulunmaktayız.Şahsım ülkemize hizmet edebilmek için Ak Parti Manisa Milletvekili aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.Aday adayı olmamızın hemen ardından  Ak Parti olarak 7 haziran genel seçimlerini sivil bir anayasanın yapılabilmesi için en önemli  seçimlerinden biri olarak gördüğümüzden dolayı  bu yönde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Ak Partiyi başta Akhisar ve Manisa ilimiz olmak tüm Türkiye'de oylarını artırarak daha güçlü bir şekilde çıkarmak için çalışacağız inşallah.Bizler bu seçim sürecinde Ak Partinin daha güçlü ve başarılı olabilmesi için arkadaşlarımızla birlikte ‘durmak yok ,yola devam’ diyerek gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başladık.Çalışmalarımızı öncelikle demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan derneklerimizi  ziyaret ederek sürdürmek istedik. Bu akşam bizleri burada samimi ve bir o kadar da kadar sıcak bir şekilde karşıladığınız için başta başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerinize çok teşekkür ederim.Sizi ziyaretimiz sonrası yeni kurulan balkan Göçmenleri derneğimizi de ziyaret edeceğiz.Ben sözlerime burada son verirken hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.

Mustafa Dağların konuşmasının ardından söz alan Dernek başkanı müslüm Yılmaz konuşmasında “öncelikle hepiniz derneğimiz hoş geldiniz ve yaptığınız ziyaretiniz için şahsım ve yönetim kurulu adıma hepinize teşekkür ederiz. Bizler yönetim olarak Ak Parti Milletvekili aday adayı olan Balıkesirlilerin temsilcisi olan Akhisar Balıkesirliler Derneğinin kurucu başkanlığını ve bu görevini uzun yıllar başarılı bir şekilde sürdüren Mustafa Dağların bu görevi de başarılı bir şekilde yapabileceğine inandığımızdan kendilerine başarılar dileriz.Hepinize yönetimi olarak saygı ve selamlarımızı sunarım.

Mustafa Dağlar daha sonra Akhisar Balkan Göçmenleri Derneğini ziyaret etti.Mustafa Dağlar Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği başkanı Tünay GÜL ve yönetim  kurulu üyelerinin de  bulunduğu kalabalık bir grup tarafından dernek binası önünde  karşılandı. 

Mustafa Dağlar balkan göçmenleri derneği ziyareti sırasında ‘Öncelikle Akhisar Balkan Göçmenleri Derneğini kurarak Akhisarımıza yeni bir ivme ve dernek  kazandırdığınız için sizlere  teşekkür eder, derneğinizin  ve binanızın hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz ki şahsım 7 haziranda  yapılacak olan genel seçimlerde ülkemize hizmet edebilmek arzusu içnde Ak Parti Manisa Milletvekili aday adayı oldum.Aday olduğumuz günden bu yana ‘Yeni Türkiye,Yeni Güç ,hedef 2023’ hedefine ulaşmak için zaman mefhumu gözetmeden  akgönüllü arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya başladık. Bu çalışmalarımıza öncelikle demokrasinin olmazsa olmazı olan sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret etmekle başladık, sizlerden öncede Erzurumlular Derneğimizi ziyaret ettik.Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde ağırladığınızdan ve yakın ilginizden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Hepinize iyi akşamlar diliyorum..

Dağların konuşmasından sonra söz alan başkan Tünay GÜL “ Akparti Manisa milletvekili aday adayı Mustafa Dağları Akhisar Devlet Hastanesinde görev yaptığımız dönemlerde mesai arkadaşlığımızdan dolayı çok iyi tanırım ve kendisi hastanemizde çok sevilen ve uzun yıllar idarecilik görevini en iyi şekilde yerine getirmiş bir büyümüzdür.Ayrıca  derneğimizi kurulmasında kendilerini örnek aldığımız ve derneğimizin kuruluşu aşamasında bizlere önerileri olan bir başkanımızdır. Bizler derneğimiz  yönetim kurulu  olarak Mustafa DAĞLAR abimize çıktığı bu yolda başarılar diler ,yaptığınız bu ziyaretinizden dolayı da ayrıca çok  teşekkür ederiz. Hepinize saygı ve selamlarımızı sunarız.Herkese hayırlı akşamlar."dedi.