Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar, Akhisar Eğitim Bir- Sen İlçe temsilciliğini ve Akhisarspor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

Dağlar, Akhisar Eğitim Bir- Sen İlçe Temsilciliğinde, İlçe Başkanı Süleyman Erdem ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Dağlar,  “ Ben de sizler gibi uzun Sendikacılık yaptım. Sağlık Sen’imizin 2002 yılında Akhisar’da 3.üyesi oldum. 2012 yılına kadar Sendika Başkanlığı yaptım. Sağlık Sen üyesi olurken hiçbir sendikaya üye değildim. Hiç kimsenin sendikamızı bilmediği ve şartların zor olduğu bir dönemde elimizi taşın altına koyduk. Partimiz ile birlikte sendikamız için canla başla çalıştık. Akhisar’da tüm sağlık kuruluşlarında yetkiyi aldık. Tabii bu kolay olmadı. Karşımıza birçok zorluklar, tehditler çıktı; fakat yılmadım. Bugün geldiğimiz noktada Allah’ıma Şükürler olsun sendikamız her yerde yetkilidir. Siz değerli sendika başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinizle birlikte güzel çalışmalar yaptığınızı biliyoruz. Tüm Eğitim Bir- Sen camiasına başarılar diliyorum” dedi.

Mustafa Dağlar’ı Sağlık Sen’deki başaralı çalışmalarıyla tanıdıklarını belirten Eğitim Bir- Sen Akhisar İlçe Başkanı Süleyman Erdem,  “ Sağlık Sen ve Sağlık camiasına verdiğiniz güzel hizmetleri biliyoruz. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getireceğinizden eminiz. Ayrıca ekip arkadaşlarınız da birbirinden değerli kardeşlerimiz, bizleri kalabalık bir şekilde ziyaret etmeniz ayrı bir güzelliktir” şeklinde konuştu. Birçok aday adayı ağırladıklarını; fakat ilk kez böyle kalabalık ve coşkulu bir ekiple aday adayı ağırladıklarını belirten Erdem, Mustafa Dağlar kendilerinden biri gibi gördüklerini dile getirdi.

Eğitim Bir- Sen ziyaretinin ardından Akhisarspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden Dağlar burada da dernek başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Dernek Başkanı Nihat Uz , “ Balıkesirliler Derneği Başkanlığı görevinizde birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirmiştik. Siz, her konuda anlaşabildiğimiz, bize destek olan değerli ve bizden birisi olarak gördüğümüz bir arkadaşımızsınız” şeklinde konuşarak kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Uz, seçildikten sonra da ilişkilerinin yine aynı şekilde devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.