Cumhur ittifakı AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Cumhur ittifakının Manisa ilçeleri başkan adayları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu aday tanıtım toplantısına katıldı.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde yarışacak adayların tanıtıldığı ve AK Parti manifestosunun açıklandığı toplantı Ankara Spor Salonunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Erdoğan, “Bu seçimlerde illerine, ilçelerine, beldelerine, hizmet etmek üzere belediye başkanlığına aday olan AK Partili ve Cumhur İttifakı mensubu arkadaşlarımızın her birine başarılar diliyorum. Önümüzdeki seçimlerde milletimizin tercihini yine hizmet siyasetinden yana kullanarak AK Parti'yi sandıktan açık ara birinci parti olarak çıkaracağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Erdoğan, tribünlerden sarkıtılan kendisinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Alparslan Türkeş ile Necmettin Erbakan'ın fotoğraflarının yer aldığı "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır." yazılı pankartı görmesi üzerine, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Cumhur İttifakı'nın tanımı budur. Pazara kadar değil inşallah mezara kadar” dedi.