Reşatbey Mahallesi İlhan Ayverdi Halk konağında bulunan dernek binasında engelliler gününü kutlayan CHP Kadın Sevil Büyükyazgan; “Bugün yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte 3 Aralık engelliler gününüzü kutlamak için buraya geldik. Partim, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına engelliler gününüzü kutluyor sizlere yaşamınız boyunca engelsiz mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Şunun bilinmesini isterim ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bu gün bizleri de kabul ettiğiniz için başta dernek Başkanımız ve sizlere teşekkür ederiz” dedi.
 
Dernek Başkanı Cem Bayrak ise dernek olarak yapılan çalışmaları anlatarak “Biz dernek olarak ve şahsım olarak engelli vatandaşlarımız veya evlatlarımız için üzerimize düşen ne ise yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizlerin sadece sağlıklı bireylerin engellilerimize sahip çıkması çünkü hepimiz birer engelli adayıyız, onun için engellilerde bizim anamız babamız kardeşimiz ve evladımız. Derneğimize yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı dernek yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.
 
CHP kadın kollarının 3 Aralık engelliler güzünde ABZED Derneğine Kadın Kolları Başkanı Sevil Büyükyazgan, İlçe Yönetim kurulu Beşire Sunay Genç, Sabriye Ünsal Yaprak, Fatma Öztürk, Suna Güldü ve Ayşenur Oğuz katıldı. E.Ç.