Geçtiğimiz günlerde Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan Ahmet Tınazlının ardından, sabırsızlıkla beklenen diğer aday İsmail Şahin’in yönetim kadrosu belli oldu.

Yarın Tütün Otel’de yapılacak olan CHP Akhisar İlçe Başkanlığı seçiminde adaylar ve kadrolar netleşti. 25 Kasım’da adaylığını ve yönetim kadrosunu parti lokalinde yaptığı basın açıklaması ile ilan eden Ahmet Tınazlı’nın ardından diğer aday İsmail Şahin’in oluşturacağı yönetim merak konusu olmuştu.

Dün akşam yapılan toplantının ardından İsmail Şahin’in yönetiminde bulanacak isimler de netleşti. İsmail Şahin’in yönetiminde, Hilal Tınmaz, Server Goral, Zerrin Mastan, Ayşe Okkalıoğlu, Tülin Abaka, Beşire Sunay Genç, Durmuş Seyrek, Lütfi Yavuz, Ertuğrul Yılmaz, Hüsnü Erer, Ali Sevgil, Cengiz Sevil, Ali Kemal Çokgör, Sabri Aras, Umut Çavuş, Fevzi Minareci, Ayhan Boşnak, Hakan Erdost, M. Akif Menlik, Sezgin Akkaynak, Alper Ayan, Deniz Erdem, Leman Gider ve Can Taşköprü olduğu öğrenildi. 

Akhisar CHP İlçe Yönetimi 17+1 iken Parti Meclisinin kararı ile 24+1’e çıkmasıyla İsmail Şahin ağırlıklı olarak gençlerden oluşturduğu kadro ile iddialı olduğunu dile getirerek; “Yarın yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde kazananın ve kaybedenin olmayacağı, demokrasinin kazanacağı bir seçim olacağını çok iyi biliyoruz. Ne olursa olsun bu ülkede demokrasiyi en iyi şekilde CHP’nin işlettiğini herkes çok iyi biliyor. Biz yarın yapacağımız seçimin partimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yönetim kontenjanımızın 24’e çıkmasıyla genç bir kadro oluşturduk. Biz şimdiye kadar yaptığımız ağabeyliğimizi bundan sonrada yaparak gençlerle bu bayrağı daha güzel yerlere taşıyacağız.” Dedi.

Yarın (29.11.2015) Tütün Otel’de yapılacak olan Akhisar CHP İlçe Kongresi, Tütün Otel Büyük Salonda saat: 11.30’da başlayacak.