Akhisarpress.com - Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik kolları kırtasiye kampanyaları dolayısıyla Tütenli İlköğretim Okulunda öğrencilerle buluştular.

Tütenli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Cumhuriye Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları kırtasiye ve top yardımında bulunarak okulun sorunları hakkında bilgi edindiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Barkın Düzgün: “ Daha önce Sakarkaya ve Sindelli İlköğretim Okullarına kitap ve kırtasiye yardımında bulunmuştuk. Köy okullarımızın kitap ve kırtasiye eksiklerinin yanında top eksikliklerinin de olduğunu öğrendik. Bugün de Tütenli İlköğretim Okulumuza kitap, kırtasiye ve top yardımında bulunduk. Projemizi diğer köy okullarımızda da devam ettireceğiz. Bizlere kitap, kırtasiye ve top yardımında desteklerini esirgemeyen partili büyüklerimize teşekkür ederiz. Kitap ve kırtasiye yardımında bulunmak isteyenler parti lokalimize bırakabilirler veya 05546671318 numaralı telefondan bana ulaşabilirler” dedi.

Okul müdürü “ Sizin gibi gençleri siyasetin içinde olması ve bu tür projelerde aktif rol alması bizleri mutlu etti. Kırtasiye ve top bağışlarınız için tüm öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Tütenli İlköğretim Okulundaki kırtasiye yardımı projesine Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Barkın Düzgün, Yönetim Kurulu Üyeleri Melis Bükçez, Rıdvan Başaran, Bahattin Yılmazoğlu ve Tütenli Köyü gençlerinden Olcay Güneş ve Mehmet Ali Sarı katıldı.

Kitap, kırtasiye ve top yardımlarını Okul Müdürüne teslim eden Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları öğrencilere ve öğretmene teşekkür ederek okuldan ayrıldı.