Haber Merkezi - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkmak için durmadan ziyaretlerde bulunuyor.

9 Şubat 2014 Pazar günü meclis üyesi eğilim yoklaması ( seçim ) yapan CHP seçim çalışmalarına hız verdi. CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte seçilen meclis üyelerinin katılımı ile birlikte köy köy gezmeye devam ediyor. Gitti her yerde yerel seçimlerde Akhisar'da da Manisa Büyükşehirde de CHP'nin başarılı olacağından bahseden Bakırlıoğlu " Biz bu göreve talip olurken makam koltuğunda yada makam arabasında gezmek için değil, halkımıza iyi hizmet verebilmek için talip olduk. Şuna kesinlikle inanabilirsiniz artık Akhisar'da da Manisa'da da Türkiye'ye de Değişim şart! Bu değişimin adresi de Cumhuriyet Halk Partisidir. " dedi.

Kalabalık bir grupla gitti köy gezisinde vatandaşların tarımın, çiftçinin durumundan yakınmasına rastlayan Bakırlıoğlu " Önce yerelde sonra da genelde iktidarı değiştireceğiz. Sonrasında çiftçiyle, köylüyle ülke nasıl yönetilirmiş herkese göstereceğiz. İyi hizmetimiz ile herkesi mutlu edeceğiz. Sloganımızda dediğimiz gibi, değişime inan, iyi hizmeti mutlu kent... " dedi.