Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için ilçelerde nabız yoklayan AK Parti Manisa eski milletvekili Mehmet Çerçi, Akhisar'da partililerle toplantıya katıldı.

Dr. Mehmet Çerçi, ilçe gezilerine devam ediyor. Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı ile ilgili ilçe teşkilatlarının nabzını tutan Çerçi, üç gün boyunca Saruhanlı, Gölmarmara, Köprübaşı, Demirci ve Ahmetli ilçelerinde istişareler yaptı. 5 ilçenin tamamında ilçe başkanlarının başkanlığında teşkilatın her kademesindeki partilerle bir araya gelen Çerçi, AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Çerçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, amacının yerel seçimler öncesinde parti tabanıyla istişarelerde bulunmak olduğunu söyledi. Yapılan görüşmeler sonucunda büyükşehir belediye başkan aday adaylığı konusunda karar vereceğini söyleyen Mehmet Çerçi, "Şimdiye kadar 8 ilçemizde ziyaretler ve toplantılar düzenledik. Aldığımız tepkilerin çok olumlu olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Teşkilatlarımız, birlik ve beraberlik içinde seçimlere gitme konusunda kararlılıklarını ifade ettiler. Manisa'nın hak ettiği hizmetleri alması konusunda güçlü bir iktidarla, güçlü bir belediye yönetimine teslim edilmesi noktasında görüş bildiriyorlar. Teşkilatın sesi bizim için önemlidir. Manisa'nın bütün ilçelerindeki ziyaretlerimizin ardından, haziran ayının ortalarında aday adaylığı için kesin kararımızı vereceğiz. Gerek teşkilatların, gerekse de Manisalıların bizlere verdiği destek, kentimize hizmet noktasında heyecanımızı arttırmıştır" dedi.